ODER / UNO ApS

København N, Danmark

Investering

ODER / UNO - Dit værksted og bæredygtige investering

ODER / UNO - Dit værksted og bæredygtige investering
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 600.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Jeg søger en investering til at løfte driften i det første år, og til udvidelse når det synes relevant og rentabelt.

Jeg forestiller mig en investering på mellem 250-900.000 til at få etableret brandet og det første ODER / UNO værksted, til op til 38% af virksomheden, alt efter størrelse på investering.

ODER / UNO kan løftes til et brand på lige fod med creativespace. Men ODER / UNO tapper ind i det bæredygtige og miljø preserverende narativ der fylder ligenu, samtiddigt er det mig Pernilles (founder) mærksag at hjælpe folk til at se den grønnere vej uden at gå på kompromis med design og den verden man omgir sig med.

Det er en god investering fordi

ODER / UNO står stærkt midt i en bølje af grøn omstilling, modsat andre der skal trække det ned over efterfølgende er ODER / UNO født med det grønne mindset og det gennesyrer alle foretningsplannerne. Der er plads til at gå forrest med en grøn virksomhed, så det synes jeg vi skal gøre, og sætte et eksempel både for virksomhedder og privatpersoner for hvordan (rest/affalds)-materiale anskues.

Crowdfunding kampagnen ruller allerede, og SoMe spillet er startet. Mine kompetencer rækker vidt og passer under mange kasketter hvilket kan drive virksomhedden et langt stykke før der skal flere på lønningslisten.

CVR er oprettet både for drift og holding og der er skudt 40.000 i virksomheden.

Her er virksomheden i dag

ODER / UNO skal være dit lokale åbne værksted i kbh, hvor du kan komme og bygge med bæredygtige og genbrugs materialer. Et sted hvor alt værktøjet, sparring og pladsen du skal bruge er til rådighed, samt en materiale bank fyldt med genbrugs materialer. Et sted hvor du kan møde din nabo eller andre ligesinde der også mangler et værksted at bygge i, uanset om det er en enkelt gang eller regelmæssigt.

PT er jeg i gang med en crowdfunding på www.booomerang.dk/projects/oder-uno/ for at grundfæste både en kundebase, samt etablerings kapital.

Jeg er ene mand om skuden (dog med sparring fra en økonom) og har været igennem et businessmaker forløb hvor jeg som supplement til min interaktiv design uddannelse, lederuddannelse gennem spejder, samt instruktør erfaring kunne fylde op på business perspektivet. Det betød at få skrevet forretningsmodel, budgetter, brugerundersøgelser, mit why, osv ned. strategien er lagt og SoMe arbejdet er igang.

Jeg har nogle få samarbejdspartnere, og arbejder kontinuerligt på flere der kan støtte op om forretningen, som f.eks møbel producenter der har overskudsmateriale. Materialer der for dem er skrald, men der her værdi som guld i materiale lageret hos ODER / UNO.

Jeg har arbejdet på projektet i et år, og planlægger med en lancering efter sommerferien 2021

Det store tema for hele projektet er bæredygtighed, at kunne nudge folk til at bruge genbrugsmaterialer samtidig med at de oplever glæden ved at kreere og bygge sine egne møbler eller brugskunst.

Budgettet estimere omkostninger for 1.3 millioner kr. om året inkl. 3 lønnede medarbejdere, det giver med den realistiske minimums brugerbase 29.000 i overskud om året, alle flere brugere der er end minimums satsen er næsten ren overskud.

Jeg håber på sig at kunne udvide til andre storbyer i dk, og evt at kunne indkoorporere noget socialt arbejde i dagtimerne hvor den primære kundergruppe selv er på arbejde.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

ODER / UNO ApS

København N, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind