Practicle

Taastrup, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Practicle søger aktiv investor

Practicle søger aktiv investor
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2020

Aflønning og ansættelse af sælger.
En aktivt deltagene investor til kaptialindskud samt rådgivning og sparring i forhold til networking, salg, marketing og generel etablering af virksomheden.

Det er en god investering fordi

Jeg har selv små 25 års erfaring i support og driftsorganisationer. Jeg har altid fundet værktøjerne som jeg og andre har brugt til at løfte opgaven, fra kunder henvender sig og til leverance af løsninger m.m. mangelfulde, uambitiøse og besværlige. Systemerne har altid kostet ekstremt mange penge at integrere og det kræver altid at man har proces kyndige der bistår i design og integration af løsningerne. Min force er at jeg har anvendelsesøjnene med i udviklingen af systemet. Jeg har altid været dybt betaget af hvordan systemer kan gøres smidige, brugervenlige og lette at anvende. Samtidigt har det altid fascineret mig hvordan man kan koble så mange arbejdsprocesser sammen som muligt på tværs samtidigt med at man formindsker administrativt og besværligt arbejde.
I Practicle har jeg, med udgangspunkt i ITIL Best Practice, udviklet et webbaseret support system som håndterer kundehenvendelser og bærer disse henvendelser solidt og effektivt gennem veldokumenteret velfungerende standard processer såsom problemhåndtering, ændringsstyring, bestillingsprocesser, projektstyring m.m.
Projektstyringsmodulet er et sprint understøttet projektstyringssystem der giver mulighed for at designe og herefter styre et projekt.
Dokumenthåndteringsmodulet giver mulighed for at bruge de logiske dokumenter som vidensportal til slutkunderne, intern knowledge management, kontrakt styring og meget mere. Uploades word eller pdf dokumenter bliver indholdet automatisk lagt ind i databasen og afhængigt at roller bliver dokument indholdet gjort søgbart og tilgængeligt for de respektive personer, grupper og/eller teams.
Systemet er person, gruppe, team og rollebaseret.
Systemet tilbyder herudover opgave styring (task management) med tilhørende tidsregistrering. Dette modul er helt essentielt i systemet. Det er her Practicle især adskiller sig fra andre systemer. Jeg har udviklet et kanban baseret opgavestyringsmodul som alle andre moduler integrerer sig med. Således kan og bliver samtlige modulers opgaver såsom projekt opgaver, dokument reviews, tickets, ændringer, asset udløb, certifikat udløb, workflow tasks og meget meget mere intelligent og smidigt styret og prioriteret via medarbejdernes personlige kanban boards.
Det giver udover kniv skarp opgavestyring hos den enkelte medarbejder et helt unikt og virkelig effektivt overblik for teamledere og ledelsen i forhold til tidsforbrug og generel workload hos teams og medarbejdere generelt.

Her er virksomheden i dag

Systemet er programmeret færdigt i sin første release.
https://www.practicle.dk

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Practicle

Taastrup, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede