manjuwele lodge

hadsten, Danmark

Investering

Manjuwele lodge søger partner/eventyrer

Manjuwele lodge søger partner/eventyrer
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 5
Stiftet: 2013

Søger mere partner end investering. Investering er 50% til færdiggørelse af Lodge med swimming pool mm og 50% til ejer. Ejer ønsker at aftrappe over næste 5-6 år pga alder

Det er en god investering fordi

Stedet er lokalt vuderet til mindst 5 mill dkr. For 1 mill sælger vi 20% med ret til at købe mere senere. Stedet kan drives med lokale med
hjælp fra ejere. Er også stor hjælp til lokal befolkning som er meget venlige. Ligger i landsbyområde som dog er ved at blive overtaget af rige lokale, som vil bygge ud til havet. Nærmeste by er Limbe, lille ren og hyggelig by. Investor får mulighed for billige ferier med masser af oplevelser, med god forrentning af investering samtidig. Der er fint vejr i hele vinterhalvåret.

Her er virksomheden i dag

Manjuwele Lodge blev etableret under udstationering ifm arbejde.
Er placeret ud til Atlanterhavet med Mount Cameroon til landsiden.
Der er strande i 4 km afstand. Regnskov 10 km. Skovelefanter 15 km. Golf bane 14 km. Lufthavn Douala 70 km med daglige forbindelser til Europa.
Består af 5000m2 land. 750 m2 bygninger med privat bolig, 10 dobbelt værelser, bar, restaurant, tropisk have, bukaro helt ud til havet som ligger 15 m under.
Gæster fortrinsvis diplomater fra hovedstaden, turister fra hele verden, mange kommer for at bestige Mount Cameroon, forretningsfolk. Også frømandskorpset fra Danmark har været der 3 x 3 uger.
Omsætning op til 100tdkr pr måned. Er nede nu pga corona. Udvikling af Lodge er ikke færdig, mangler svømme bassin med tilhørende faciliteter. Muligheder for udvidelse.
Søg på: Manjuwele Lodge Cameroon, på nettet for billeder og omtale

Er i følgende branche(r):

Handel service
Er du interesseret i denne investering?

manjuwele lodge

hadsten, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede