Silkeborg, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Bæredygtigt børnetøj direkte til forbruger

Bæredygtigt børnetøj direkte til forbruger
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2014

Vi vil lave en basislinje (NOOS) never out of stock. Vi skal have mere "rugbrøds tøj" / need to have. Vores brand identitet står skarpt og vi har brug for kapital til at udvide sortimentet, samt hente kompetencer ind på marketing, digital optimering og økonomi.

Er interesseret i at få folk ind som vil med i driften, evt på nedsat tid men vi vil have team spirit ind i vores ejerkreds, gerne med stærk iværksætter mindset og passion for bæredygtighed eller i det mindste nysgerrighed på feltet.

Det er en god investering fordi

Fordi vi har super stort potentiale som af forskellige årsager er blevet håndteret forkert de sidste to år. Dette har vi lært af og står et rigtig stærkt sted nu med en simpel og klar forretningmodel, der virker. (100% vækst på vores digitale platform Y/D og vi er kun lige begyndt)

Vi har stort internationalt potentiale og en grøn og bæredygtig profil.

Her er virksomheden i dag

Pierrot la Lune er et formålsdrevet og økologisk børnetøjs brand. Vi har en klar og bæredygtig vision om at sælge 100% GOTS certificeret tøj af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Vi når bredt ud med vores værdier, vi synes ikke det gavner klimaet at kun de ressourcestærke kunder har råd til økologisk tøj. Derfor har vi valgt en 100% digital forretningmodel
hvor vi springer det fordyrrende forhandlerled over og leverer økologisk tøj direkte til slutbrugeren.

Bæredygtig æstetik / Tidsløst design
Ingen sæsoner (SLOW FASHION), vi bestræber os på at lave tøj, der har
et tidsløst udtryk og er af bedste kvalitet og derfor holder i mange år. Vi vil inspirere til færre men korrekte indkøb. Dette kan lyde som et paradoks i en kommerciel virksomhed, men vi er sikre på det er vejen frem, hvis vi skal løse de massive klima-udfordringer som branchen har.

Etisk produktion
Vi opfatter kloden og mennesket som en holistisk organisme. Det giver ikke mening hverken moralsk eller økonomisk på den lange bane at undertrykke svagere stillede mennesker for egen vindings skyld. Vi gør markant op med dette paradigme og arbejder udelukkende med GOTS certificerede fabrikker, hvor vi med sikkerhed ved at fabrikkerne tjekkes med jævne mellemrum af 3die instans, ikke af brandet eller fabrikken selv. Mange af de store kæder har deres egne certificeringer, dette ville være det samme som hvis en restaurant havde deres eget smiley system og er i vores optik massivt misledende for forbrugerne.

konkurrencedygtige priser
Vi vil nå bredt ud og være med til at gøre en reel forskel på klima-kontoen. Det gør ikke fra eller til hvis de små værdibaserede brands bliver ved med at være små. Derfor sælger vi udelukkende online, så vi kan holde vores priser nede og være konkurrencedygtige imens vi udleder mindre CO2, via en simplificeret forretningmodel.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Silkeborg, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind