Voresspil

Frederikshavn, Danmark

Investering

Vorespuslespil - salg af puslespil via abonnement/webshop

Vorespuslespil - salg af puslespil via abonnement/webshop
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 150.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2020

Vorespuslespil søger en investor (gerne en sleeping partner), som kan se alle de fordele ved vores ide, som vi kan. En investor, der tør investere i en start-up, som er kommet godt fra land, og som oplever et kæmpe potentiale for vækst i både ind- og udland.

Vi søger 150.000 kr. Andelen kan vi tale om
Med denne investering vil vi:
* Øge markedsføring på Facebook
* Annoncere i lokalaviser i hele landet
* Reklamere på TV2's regionale stationer (bare en station ad gangen, da det er meget dyrt).
* Finde et større lagerlokale.
* Forøge varelageret / købe større ind, så vi opnår bedre rabatter ved producenterne.
* Købe Anders fri til flere opgaver i virksomheden.
* Evt. ansætte en lager / logistik medarbejder på deltid.
Vi ved godt, at alle tiltag ikke nødvendigvis kan lade sig gøre på en gang, men investeringen vil gøre vores muligheder desto større.

Det er en god investering fordi

Vorespuslespil er en god investering, da salg af puslespil er eksploderet de seneste år. Vorespuslespil har desuden fundet en niche i markedet med vores fordelsklub og puslespilsbox på abonnement. Vores nuværende kunder er glade for kommunikationen via vores Facebook-gruppe og de elsker det nørderi omkring deres hobby.
Potentialet er stort, og vi ønsker at blive størst i Danmark på salg af puslespil via webshoppen, og målet er 15.000 abonnenter via vores fordelsklub og puslespilsbox.

Her er virksomheden i dag

Puslespil har altid været en populær fritidsbeskæftigelse, men under Covid-19 er salget af puslespil eksploderet over hele verden. Mange har fået øjenene op for brikkernes univers. Netop derfor lancerede vi vorespuslespil.dk, som gik i luften d. 1 .november 2020.
Vorespuslespil sælger puslespil pr. abonnement og gennem vores webshop. Puslespillene køber vi i både ind- og udland.
Vi har pt 55 medlemmer af vores fordelsklub, men vi skal have mange flere. Vores facebook kampagner virker, men der skal skrues op for budgettet.
Webshoppen er inde i en positiv udvikling, og vi sælger godt pt, men vi kan sælge meget mere. Uge for uge oplever vi dog et stødt stigende salg.
Vi har netop lanceret puslespilsboxen på vorespuslespil.dk, som vi forventer os meget af. Her vil medlemmer få tilsendt et kvalitetspuslespil hver måned og samtidigt handle med rabat på shoppen. Det er tanken, at puslespilsboxen skal udvides på et tidspunkt, hvor det vil være muligt at bestille en puslespilsbox til fx børn eller børnefamilien.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Voresspil

Frederikshavn, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind