TwennyTwenny ApS

København V, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

iNudger™ - Verdens første automatiske hygiejne nudgere (patpending)

iNudger™ - Verdens første automatiske hygiejne nudgere (patpending)
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 5
Stiftet: 2020

Vi søger kapital til produktion, salg og marketing.

Det skal bemærkes, at vi allerede har interesserede investorer, så du vil indgå som med-investor indenfor nærmeste fremtid.

(Jeg har allerede investeret fra mit holdingselskab og jeg har modtaget kapital fra Innovationsfonden (Innobooster).)

Det er en god investering fordi

1) Vi er de første som løser et højaktuelt problem via automatisk real-time feedback (patent-pending).

2) Vi opererer på både B2B og B2C markedet.

3) Vi har allerede pre-orders inden vi har produkterne færdige.

TwennyTwenny's mission er at lave intelligente håndhygiejne løsninger, som kombinerer øjeblikkelig performance feedback - med langvarig monitorering.

Trods den store bevidsthed omkring vigtigheden af god håndhygiejne grundet COVID-19, viser undersøgelser, at mennesker med tiden glemmer at rengøre deres hænder. Studiet viste at monitorering og især feedback (nudging) på lang sigt fik frekvensen af håndvask med sæbe op fra 10% til 88%.

TwennyTwenny står bag verdens første automatiske hygejne nudger, som er universel og let sættes på enhver sæbe flaske eller -dispenser. Den detekterer håndvasken og starter en 20-sekunders timer, som via lyd og lys guider brugeren. Hvis du stopper med at vaske hænder, motiverer den brugeren til at færdiggøre håndvasken. Den patent-pending enhed bruger smarte sensorer og maskinlæring til sit feedback-system.
TwennyTwenny introducerer også en version til spritdispensere -og flasker. Den detekterer bevægelse og vil udsende en påmindelse om at afspritte hænderne. Enheden er især anvendelig i entreen til supermarkeder, hospitaler, skoler, lufthavne og i mellem til store virksomheder.

Her er virksomheden i dag

TwennyTwenny ApS blev etableret i Marts 2020 af serie-iværksætter Murad Muri Mahmoud, som har arbejdet med håndhygiejnisk nudging i 10 år. Han står bl.a. bag et omtalt hygiejnisk interventionsstudie fra 2015 på Rigshospitalet, hvor det blev afsløret at personalet ikke vaskede hænder med sæbe i 1/3 af tilfældene. Efter installeringen af sæbedispenser alarmen steg tallet til 90%.

I dag er vi klar til at gå på markedet med en produktserie af verdens første automatiske hygiejne nudgere, og har brug for kapital og netværk til at internationalisere samt skalere forretningen med det samme.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Biotek medico sundhed
Cleantech energi miljø
Er du interesseret i denne investering?

TwennyTwenny ApS

København V, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind