AI ProSoft

Virum, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Fintech-baseret investeringsforening (aktier) baseret på dataanalyse

Fintech-baseret investeringsforening (aktier) baseret på dataanalyse
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2019

Vi søger en aktiv investor, der i lige så høj grad som investering kan støtte os samt være en partner med hensyn til strategi, kommunikation, markedsføring, forbindelser og administration. Sammen med den (eller de) rette investor(er) tænker vi os at skitsere en faseplan herunder udgifter krævet til hver fase. Det er på ingen måde givet, at vi når op til den "million", der er angivet i annonce - og i alle tilfælde starter vi i små trin og tilsvarende små investeringsbeløb.

Tilførte midler skal bl.a. dække:
- Abonnementer på data og AWS-serverkapacitet
- Løn: Til aktive deltagere, der i første omgang er Anders og Jon, og som senere udvides med en studentermedhjælp (Datalogi/Data science) og evt. flere. Aktiviteter er IT-udvikling, dataanalyser, egenproduktion af Youtube-videoer
- Informationsmateriale: Produktion af præsentationsmateriale, white papers, Youtube-videoer, online-services og andet materiale, der kan anvendes til markedsføring (se nedenfor)
- Markedsføring: AdWords, Youtube, Facebook - vi prøver os frem og ser, hvad der virker
- Juridisk bistand: Ved oprettelse af investeringsforening
- Administration: Løbende administration af investeringsforening - her bestræber vi os dog på en høj grad af automatisering

Det er en god investering fordi

Almindelige mennesker mangler en gennemskuelig og enkel måde at investere i aktier på uden at skulle betale høje gebyrer til banker eller investeringsforeninger - for så i øvrigt at få et afkast, der sjældent overstiger gennemsnittet af markedet. Vores tilgang er 100% formaliseret og kan derfor let automatiseres, hvorved vi ikke har behov for dyre aktieanalytikere (og andre højt betalte eksperter i 'varm luft'), hvilket igen gør, at vi kan holde et meget lavt omkostningsniveau.

På den korte bane ønsker vi at demonstreres vores evne til at skabe et højt og stabilt afkast på investeringer i aktier gennem en velunderbygget, formaliseret og 100% automatiseret tilgang til styring af aktieportefølje. På den lange bane er det vores mål at blive en "Amazon inden for investeringer og porteføljestyring" med inspiration fra "Åbenheden hos Vanguard", hvor vi tilbyder højt afkast, gennemskuelighed og meget lav kommission til vores kunder - 3 vigtige komponenter, der på ingen måde matches af de nuværende aktører på markedet.

Potentialet i denne branche er enorm, hvor selv meget små kommissioner løber op til meget store summer - ja, nogle af verdens rigeste personer har opnået deres positioner ved at starte succesfulde investeringsforeninger.

Vi ønsker at tjene penge, men vi er i lige så høj grad drevet af 'ideologiske' hensyn herunder at vise hele verden, at investeringskunder bliver taget et bestemt sted (der ikke må nævnes i en annonce), når de lader især banker (med deres dyre analytikere og 'supereksperter') varetage deres investeringer. Vi har gjort os rigtigt mange tanker om vores strategi og vej frem, og vi ser frem til at dele og bearbejde disse tanker med vores fremtidige samarbejdspartner(e).

Her er virksomheden i dag

BAGGRUND:
Vi har implementeret en prototype af vores tilgang samt backtestet denne i forhold til det amerikanske SPX500 indeks på data fra 2001 og op til i dag. Vores tilgang til udvælgelse af aktier er enkel, og den baserer sig på udvælgelse af en lille portefølje af aktier baseret på de seneste års performance herunder nøgletal fra de pågældende virksomheder.

Det viser sig nemlig, at virksomheder, der har performet godt på børsen i forrige år, i snit også ligger i den gode ende af aktiekursskalaen i det efterfølgende år - og følges en struktureret tilgang hertil, kan en investeringsstrategi formuleres, der klart vinder over den gennemsnitlige investering.

Vi har hermed ingen intentioner om at 'slå markedet' herunder at forudsige gode og dårlige tider - vores tilgang er baseret på at trække et gennemsnitligt afkast inden for en løbende attraktiv udvalgt mængde af aktier. Denne tilgang - hvor kedelig den end lyder - ser ud til at give et årligt afkast på over 30% målt over de sidste 19 år!

STATUS:
Vores virksomhed AI ProSoft har beskæftiget sig med avanceret dataanalyse (statistik, AI/ML, tendenser) inden for den finansielle sekter, hvor vi efterhånden har samlet en del viden. Dette initiativ er baseret på analyser, der viser, at vi tilsyneladende har fat i en tilgang, der kan slå markedet - og det er denne tilgang, som vi leder efter investorer og samarbejdspartnere til at føre ud i livet som en investeringsforening.

Vi har arbejdet på vores model i et par måneder, og vi er nu gået i gang med at programmere og implementere en første version, der ud over at indsamle data og generere handler kan anvendes til at udføre forskellige analyser og optimeringer på historiske data. Vores model bygger på 'værktøjer' og modeller erhvervet ved adskillige års arbejde med analyse rettet mod finansielle data.

Video om projekt: https://www.youtube.com/watch?v=O3CQyhGn6wg&feature=youtu.be

HVEM ER VI:
- Anders Hasle Nielsen: 45 år. Den bærende ressource i AI ProSoft. Anders har gennem de seneste 15 år været bosat i Asien, p.t. i Bangkok. Anders er stærk i finansiel viden, statistik, ML/AI, og han har det sorte bælte i Amazon Web Services (AWS), hvor vores løsning implementeres
- Jon Brygger: 32 år. Uddannet økonom (Cand. polit.), Har arbejdet med økonomiske modeller... (yderligere beskrivelse på vej). Jon er i Thailand fra den 19. januar, hvor han sammen med Anders skal færdiggøre den første version af vores model
- Morten Knudsen: 52 år. Uddannet datalog og p.t. beskæftiget som IT-konsulent (arkitekt og programmør). Jeg (Morten) bidrager i første omgang med kommunikation, men jeg er klar til selv at træde til, hvis/når vi får et projekt stablet på benene.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

AI ProSoft

Virum, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind