Binders Invest ApS

Odense NV, Danmark

Lån

Binders søger kapital til køb af flere ejendomme

Binders søger kapital til køb af flere ejendomme
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.600.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2018

Vi har drevet virksomheden siden 2018 med og er nu klædt på til at opkøbe og administrere mange flere ejendomme. Med andre ord vil vi gerne speede processen op. Af den årsag søger vi en långiver som kunne tænke sig at være med på rejsen. Der vil tages pant i ejendommen så långiver er sikret og så skal der aftales et afkast % af lånebeløbet. Vi søger til at starte med 1.600.000 kr. til opkøb af 2 nye lejemål som står klar til os. Når samarbejdet er igangsat og vi har bevist at være betalingsdygtige, søger vi yderligere kapital. Det er også mulighed at få indfriet lånet efter vurdering af ejendommen fra realkreditten.

Kontakt os for yderligere oplysninger eller hvis vi skal tage en uforpligtende møde omkring investeringsmuligheden. Vi ser frem til at høre fra dig!

Det er en god investering fordi

Vi er 4 unge, hårdtarbejdende ildsjæle som knokler hver eneste dag på at skabe en millionforretning inden for ejendomsbranchen. Vi ved hvad det kræver og er klar til at tage det til næste niveau. Investeringen er for dig der ønsker at placere din likviditet andre steder end i banken hvor det koster. Her får du muligheden for at lave en sund og sikker investering med en fast rente og samtidig være en lille del af vores rejse på vej mod Danmarks mest foretrukne ejendomsselskab. Det er vores mål.

Her er virksomheden i dag

Binders Invest ApS som er et mindre ejendomsselskab har på nuværende tidspunkt 13 ejendomme primært i Nyborg og Assens. Vi køber lejligheder, renovere dem selv og lejer dem ud. På den måde opnår vi en højere vurdering/friværdi og et fornuftigt afkast på alle ejendomme vi køber. Vi driver sammen med Binders Invest også Binders Multiservice som er et all around bygge, renovering og haveservicefirma. Det er også de aktiver vi bruger til at renovere ejendommene i Binders Invest. Vi kommer ud med en samlet omsætning på 1.600.000kr og et positivt resultat.

Er i følgende branche(r):

Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Binders Invest ApS

Odense NV, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind