Høng, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Kreativ Innovation søger investorer eller godt forrentet lån

Kreativ Innovation søger investorer eller godt forrentet lån
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 300.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2020

Der søges investering til færdiggørelse af patentansøgt digital pantlås

Udviklingsstadiet nu:

Vores produkter er patentansøgt, Appen er færdigudviklet og gratis udgivet på App Store og Google Play. Der er oprettet hjemmeside og vores App er markedsført til den enkelte forbruger. Vi er i kontakt med detailhandlen for salg af vores digitale pantlås til montering på indkøbsvognene.
Vi er ligeledes et skridt videre inde i opbygning og sammensætning af selve prototypen af låsen.
Der søges et lån/investering på kr. 300.000 til opbygning og sammensætning af selve prototypen af låsen samt den videre udvikling og salgsfase til detailhandlen.

Afklaring om ejerskab aftales nærmere

Det er en god investering fordi

Vi mener, at vores udviklede koncept vil være et aktivt salgsprodukt mange år frem i Danmark og udlandet.

Vores koncept er et salgbart mangfoldigt produkt til detailhandlen som indgår i fremtidens digitale verden og pengeløse samfund. Kreativ Innovation har gennem sin patentansøgning sat sig på et marked, hvor der løbende kan udvikles. Der sælges ikke enkelte låse ved en ordre med detailhandlen, men der imod 20-30.000 stk. Det generer en stor omsætning og dækningsbidrag til hurtig afvikling af udviklingsomkostninger.

Her er virksomheden i dag

Kreativ Innovation står bag konceptudviklingen af Basket-Lock.dk med udvikling af en digital pantlås til montering på alle slags indkøbsvogne uden begrænsning. Låsen aktiveres igennem kundernes smartphone ved at installerer vores udviklede App som er sammenkørt med låsen. Har man ikke en smartphone kan der købes et kort i butikkerne eller på vores hjemmeside. Vores App kan downloades gratis på App Store og Google Play. Aktiveringskortet kan købes for 20 kr. og virker herefter på alle indkøbsvogne i Danmark.
Den digitale pantlås erstatter den møntbaseret manuelle lås som sidder på indkøbsvogne i dag, hvor du altid skal have en mønt eller polet på med sig for at åbne den.

Vores koncept er digitalt nytænkende og innovativ og er under løbende udvikling til også at omfatte en skærm og scannemodul, der giver kunderne og butikkerne mulighed for at udnytte de muligheder, der er ved at scan og betal direkte i indkøbsvognen. Butikkerne får mulighed for at lave målrettet markedsføring på skærmen samt oversigt over deres indkøbsvogne via GPS, serviceaftaler og meget mere.
Den digitale verden har uanede muligheder som løbende vil blive implementeret i vores sortiment i takt med salg og udvikling af vores produkter.

Kreativ Innovation er i opstartsfasen med udviklingen, og har indgået samarbejdsaftale med et større Dansk firma om udviklingen af produktet.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Medie underholdning
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Høng, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind