København K, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Mediegigant søger investorer

Mediegigant søger investorer
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 3.000.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2018

Vi søger en investering til etablering af de 3 første selskaber, samt finansiering af det første projekt – en for offentligheden totalt lukket fundraising galla event, hvor flere af Dietsch internationale verdensstjerner underholder et indbudt publikum på 200 – 280 nationale og internationale investorer.
Moderselskabet Gabriello Entertainment Worldwide vil have 10 000 B-anparter a 750 USD $, som vil blive udbudt til salg op til, på og efter eventen. Mindstekøb 75000 USD $. Vi skal alt i alt rejse 7,5 millioner USD $ eller 50,3 millioner DKK til at etablere, opbygge, udvikle og producerer de ovennævnte produktioner.
Det smarte er, at de øvrige produktioner finansiere sig selv bl.a. igennem vores indtægter fra billetsalg på de i alt 296 arena/open air repetitions forestillinger, som vi skal producere over 3 år, salg af lokale virksomhedssponsorater f.eks. til store internationale luksus varemærker som Rolex, diverse eksklusive bilmærker, parfume, tøj og livsstils produkter, samt vores eget merchandise salg, streaming, tv rettigheder m.m.

Det er en god investering fordi

Fordi dette samlet projekt - udover at være en meget god investering - er helt usædvanlig for dansk tankegang - og faktisk tør at tænke stort.

Her er virksomheden i dag

Virksomheden er under opstart. Vision, Forretningsplan, Summary, Drifts, Produktion, Cash-Flow, Likviditetsbudget er klar og kan fremsendes.
Vi er under finansiering – og søger First Movers, som investerer opstarts kapital imod et i vor budgetter dokumenteret imponerende økonomisk afkast efter 3 år.

Vi kommer til at producere episke arena/open air opera og musical produktioner, opera, musical, symfoniske og Cross-Over galla koncerter overalt i verden – dog startende i følgende Europæiske lande: Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Belgien, England, Sverige og Danmark.

Derudover kommer vi simultant til at producere episke 3D IMAX spillefilm i samarbejde med store Hollywood film studier f.eks. Sony.

Den første episke 3D IMAX spillefilmsproduktion er en fuldstændig revolutionerende filmatisering af den Italienske operakomponist Umberto Giordano & den Italienske librettist Luigi Illica’s verdensberømte historiske Verismo drama Andrea Chénier, hvis handling udspiller sig lige før Den Franske Revolution bryder ud i 1789 og under sidste del af den brutale og nådesløse Terror periode i foråret og sommeren 1794, hvor guillotinerne nærmest kørte i døgndrift for at henrette så mange uskyldige borgere, som overhovedet muligt dømt for forræderi imod den første republik.
Denne episke filmproduktion foregår i et tæt samarbejde med Maestro PLACIDO DOMINGO og den verdensberømte og meget erfarne Italienske filmproducent ENZO SISTI (The Passion of the Christ, Ben Hur (2016), Wonder Woman, The English Patient)

Herefter vil der komme episke filmproduktioner af Giuseppe Verdis Don Carlos, hvis handling udspiller sig under den Spanske Inkvisition i 1556, Giacomo Puccinis Turandot, som er en eventyropera, hvis handling udspiller sig i fjern historiske Kinesisk tid og handler om den smukke Kinesiske, men iskolde prinsesse Turandot, som ikke kan elske – og hugger hovederne af sine bejlere, hvis de ikke kan løse de 3 gåder, som hun stiller dem.

Endelig vil der blive produceret en episke 3D IMAX – måske endda Virtual Reality spillefilm med titlen: ”Joshua”, som sætter fokus på, hvad der vil ske, hvis miraklet virkelig skete, at Kristus pludselig genopstod i vores tid. Hvad vil der så ske rent religiøst, politisk, historiske m.m.

Netflix har netop produceret en tv serie med titlen Messias, som handler om noget af det samme, men fuldstændig i de første afsnit i den første sæson har vendt historien og dramaet om, så den mulige nye Messias muligvis er af muslimsk oprindelse – og ikke af jødisk oprindelse. En spændende tanke rent dramatiske, men vores episke Jesus film vil dog i et vist omfang udspringe af ikke blot de 4 evangelier som udgør biblen, men af alle evangelierne inklusiv de koptiske skrifter.

Fra 2023 kommer vi til at producere episke 3D & Virtual Reality computerspil, hvis handlinger bygger på verdensberømte operaer, musicals, historiske og religiøse begivenheder, som har fundet eller måske har fundet sted i virkeligheden. En af vores visioner her, er at producere Kristus Passionshistorien som computerspil. Med over 2 milliarder mennesker verden over som er Kristne – og med varierende hyppighed og dybde tilbeder en gud – og angiveligt guds søn, som de aldrig har set, tænker vi, at der vil være et kæmpe internationalt marked for et sådant computerspil, som i en Virtual Reality verden vil skildre de voldsomme begivenheder, som første frem til Kristus korsfæstelse og genopstandelse – roller som Jesus, Maria, Peter og de øvrige disciple, Pontius Pilatus, dennes hustru, Romerske soldater, Ypperstepræsten Kajfas og de øvrige skriftkloge, manden som tvinges til at hjælpe Jesus at bære korset, folket m.fl. vil være spillet delvist af rigtige fysisk levende skuespillere delvist af CGI (Computer Generated Imaginary).

I spillet kan levende og CGI skuespillere byttes ud med spilleren selv, så spilleren selv kan spille rollen som Jesus, Maria – Jesus moder, Maria Magdalena, disciplen Peter og de øvrige disciple, den Romerske Præfektur Pontius Pilatus m.fl. efter eget valg.
Fra 2025 kommer vi til at skabe 10 episke historiske og futuristiske oplevelsesverdener på udvalgte lokationer rundt omkring i verden, hvor vores millioner vis af publikum vil kunne genopleve udvalgte historiske perioder og begivenheder, samt opleve et bud på, hvordan vores jord og verden vil se ud i år 3020, hvis der stadig er en jord og en verden tilbage at leve i til den tid.

Disse episke verdener vil blive sat op i arkæologisk præcist gengivelse, men i et stort Hollywood film produktions design med tusindvis af skuespillere, entertainer, gøglere, stuntmænd, 3D Holograms, CGI m.m. – en fuldstændig betagende oplevelse a la den Amerikanske tv serie West World.

De første 2 produktionsområder, som vil blive etableret, vil være musik og spillefilms delen over de næste 3 år. Herefter påbegynder vi computerspil delen og til sidst fra omkring 2025 afhængig af den generelle udvikling og succes starter vi etableringen af de 10 action eventyr historiske og futuristiske verdener op.

Gabriello Entertainment Worldwide udspringer fra det Amerikanske impresario virksomhed Dietsch International Associates og Dietsch Artists International, der for tiden repræsenterer mere end 160 af verdens absolut bedste operasangere, dirigenter, sceneinstruktører, instrumentalister, komponister - samt i sit netværk har kontakt til flere af den international opera, musical og symfoniske musik verdens absolut førende kor & orkestre.

Det bliver således Dietsch, som bliver hovedleverandør af solister, dirigenter, sceneinstruktører, production designere, kor & orkestre m.m.

Vi forventer en fortjeneste på 1,1 milliard DKK (174.400 millioner USD $) efter 3 år på betingelse af, at vi gennemsnitlig kan sælge 75% af vores samlet billetkapacitet på de i alt 5 Europæiske turnerer, der tilsammen vil have et publikum på 1,44 millioner publikummer ved en 75% gennemsnitlig belægning fordelt over 296 repetitionsforestillinger, 6 Crossover koncerter + et antal mindre normale opera galla og symfoniske galla koncerter. I ovennævnte tal er også inkluderet en forventet indtjening fra den episke 3D IMAX spillefilmsopera Andrea Chénier's åbningsweekend på 162,5 millioner DKK fra billetsalg i alverdens biografer.
Derudover skal vi sælge 75% af vores merchandise, samt over 3 år sælge internationale virksomhedssponsorater til ledende luksus mærkevare som f.eks. Rolex, der bl.a. har opera som en af sine hovedsponsor områder modsvarende, hvad Det Kgl. Teater sælger på een sæson - nemlig omkring 56 millioner DKK.
Endelig vil vi have indtægter i formentlig et 3 cifret million klassen på vores direkte streaming af premiere forestillinger via vores egen webside og i streaming og tv rettigheder til f.eks. Netflix, HBO, Mezzo m.fl.

Er i følgende branche(r):

Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

København K, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind