Tappernøje, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Globalt patenteret smykkekoncept klar til vækst

Globalt patenteret smykkekoncept klar til vækst
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 8.000.000 kr.
Ansatte: 15
Stiftet: 2018

Investeringen skal bruges til bl.a. etablering af egen ædelmetal produktion, indkøb af råvarer, salg og markedsføring på sociale medier, IT-platform, brandopbygning, grafisk arbejde, oplæring af flere ansatte samt videreførsel af vores patenter.

Det er en god investering fordi

Udover et top engageret founder team så er konceptet i sin enkelhed gennemtænkt og bredt patenteret samt ikke begrænset af hverken køn eller alder og kan med de uendelig muligheder der er for videreudvikling i designs skabe hurtig vækst i samtlige købestærke markeder både i smykke og tøj industrierne.

Her er virksomheden i dag

Vores koncept er bredt patenteret i de 4 største globale markeder og vi har knap 50 års erfarring fra design, udvikling, sourcing samt produktion i smykke branchen, hvorfor vi kun søger seriøse internationale orienterede partnere som med kendskab til salg og marketing sammen med vores team kan strukturere en langsigtet vækstplan samt skaffe finansiering til udførsel af denne.

Konceptet er banebrydende i smykkeindustrien og kan i dets form af både en nyfortolkning af de tidligere kendte charms armbånd, bæredygtige materialer samt det håndværksmæssige arbejde opnå samme vækstpotentiale som var tilfældet for Pandora, hvorfor vi gerne ser at fremtidige partnere har erfarring fra salg og marketing på internationalt niveau.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Tappernøje, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind