Culti Plant Systems

Køge, Danmark

Bestyrelse/rådgivning

Indendørs plantesystemer målrettet BTB, BTG og BTC

Indendørs plantesystemer målrettet BTB, BTG og BTC
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 850.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2023

Sparring og rådgivning søges til at få skudt projektet ud over rampen inkl. rådgivning om forhandling med udenlandske investorer.

Jeg har i samarbejde med en Kinesisk fabrik udviklet et komplet indendørs plantesystem, der består af wifi controller, hvor der kan tilsluttes egne små 15W LED paneler (lavt energiforbrug), ventilatorer, pumper og sensorer.

Det er et super plug and play system, egnet til indbygning i snedkerkøkkener og lign løsninger samt custom installation i private hjem, restauranter, hoteller og lign. Sammen med lys og ventilation har vi udviklet et unikt grosystem med autovanding, der også styres via controller. Et enkelt micro system kan gro op til 15 krydderurter (eller 3 dværg tomat, chilli mv) og har et strømforbrug på under 30W, når lys er tændt (10-12 timer pr døgn).

Udover ovenstående udvikler vi også en serie af reoler og hylder med indbygget controller, lys, ventilation og grosystem.

Sidder du med stor erfaring indenfor tech investeringer og kunne tænke dig enten at involvere dig i et projekt som dette eller har lyst til at rådgive mig, hører jeg gerne fra dig.

Det er en god investering fordi

Potentialet for indendørs kultivering i Norden vurderes til at være enormt, især Grønland, Island og Færøerne er interessante markeder. Men vi forventer til start at kunne leve af salg i Danmark alene. Især BTB (restauranter, hoteller, konferencecentre, kontormiljøer osv) samt BTG (børnehaver, skoler, plejehjem, kommunale arbejdspladser osv) vurderes til at have store muligheder. BTC er der også en del interessante målgrupper i dem der ønsker at være selvforsynende eller have en ”wow-factor” i hjemmet.

Her er virksomheden i dag

Prototyper er udviklet og klar til produktion.
Jeg er i processen med at finde investor til første produktion (Kr. 860.000).
Jeg dækker selv opstart af ApS selskab inkl. start kapital og opbygning af virksomheden inkl. lager, produktion, webshop, salg, marketing mv.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Culti Plant Systems

Køge, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind