Squar3D ApS

Hadsten, Danmark

Investering

Vi vil reducere spild og ressourceforbrug og samtidig gøre det langt sjovere at lege lidt længere

Vi vil reducere spild og ressourceforbrug og samtidig gøre det langt sjovere at lege lidt længere
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 900.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2020

Vi søger investering til at markedsføre os endnu mere i udlandet, udvikle flere produkter og købe varer/råvarer til de rette priser på de rette tidspunkter, samt ikke mindst maskiner til at skalere vores pakning, som i dag foregår manuelt.

Det er en god investering fordi

Vi har skabt et produkt, som folk forstår lynhurtigt. OG er let at kommunikere online.Vi har skabt et produkt, som dækker et behov, som forbrugere/børn har brug for, for at få meget mere ud af noget af det legetøj, som de allerede har.Vi har skabt et stykke legetøj, som forældre synes de får meget mere ud af, fordi de får børnene til at blive lidt længere i legen, både gennem årene, men også i løbet af dagen, samtidig med at de får dem til at lege på tværs af aldre.Der er pga. et stort salg af trætogsskinner på tværs af forskellige brands især drevet af BRIO, men også LEGO Duplo og BioBuddy eller Hubelino på tværs af især Vesteuropa et stort marked, erfaret gennem forhandlere som Proshop, Jollyroom, Bol.com og Coolshop.Yderligere er der en god avance i produktet og vi har fået gode store forhandlere med fra start, men det er slet slet ikke slut her, rejsen er dårligt nok begyndt...

Her er virksomheden i dag

Virksomheden og brandet TOY2 er på en international vækstrejse med dets Track Connectors med europæiske forhandlere og på internationale markedsplatforme, såsom Amazon, Bol.com m.fl. Ambitionen er meget større og derfor skal der mange flere forhandlere med - især internationalt, herunder også USA på sigt.Så det handler om en skaleringsrejse, hvor brandet bygges op, forhandlernettet udvides og der søsættes og udvikles nye produkter.Vi er professionaliseret, dvs. vi har fuldt styr på og overblik over økonomien og likviditeten, samt opsætning i diverse systemer, fra økonomi til fragt. Vi er blevet dygtige til at markedsføre os online, men bruger stadig alt for mange penge derpå, så det har vi bl.a. brug for hjælp til at få ned, og foreløbig har vi fået en ombord til at kigge ind i at vi får mere ud af de penge vi bruger.Vi har fuldt styr på produktionen sammen med vores gode leverandører og forbedret betingelserne for indkøb ret væsentligt i fht. tidligere. Vi har fået et lån fra vækstfonden og en leverandør, så likviditeten er der styr på for en sikker drift.Vi havde et underskud i første regnskabsår på -423 t, men forventer allerede i indeværende år 2022 et relativt godt afkast, men likviditeten er pga. stort varelager til en ambitiøs jul og til et stort markedsføringsføringsbudget samt diverse nyudviklinger, meget presset og bl.a. dertil og til køb af pakkemaskine søger vi investor kapital, så vi kan vækste endnu mere.Så tror du, at du kan bidrage med viden, erfaring, visioner og ambitioner samt penge til at vi kan vokse endnu mere og at du er et godt match til 2 herrer i fyrrerne, så tøv ikke med at tage fat i os for et kort indledende pitch og drøftelse.Kom med på en vanvittig rejse og vær med til at bygge højere, længere og vildere..... sammen!Vi kan på både dansk, tysk og engelsk løbe vores pitch igennem på kun 3 min. Så ræk endelig ud og få meget mere sjov med det du allerede har.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Squar3D ApS

Hadsten, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind