CONG TY TNHH STUDIO VIRTASIA - No. 3502392860

Taiwan, Danmark

Investering

Kapital til Videre udvikling Studio Virtasia

Kapital til Videre udvikling Studio Virtasia
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 600.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2019

Studio Virtasia sigter mod at rejse den nødvendige kapital til fuldt ud at producere begge

Fase 1 & Fase 2 af

VR VIRTASIA MEGA FAMILIE TEMAPARK

https://www.studio-virtasia.com/da

Det er en god investering fordi

VR VIRTASIA vil genskabe forlystelser og attraktioner, traditionelle forlystelsesparker bruger titusinder af millioner på at bygge og millioner mere drift og vedligeholdelse.
VR Virtasia Mega Family Theme Park åbner for offentligheden i slutningen af 2022. Fra dag ét vil der være minimum 18 flagskibsforlystelser, inklusive en 4D coaster, forskellige attraktioner, 10 kiosker og mindst seks unikke lande at besøge. Alle de elskelige 3D-animerede Virtasian Tales-figurer vil være de forskellige guider for besøgende til den virtuelle park.
Hver måned efter dets lancering mindst yderligere 3 nye spændende forlystelser, shows eller attraktioner og 3 eller 4 nye merchandise & branded kiosker, som alle vil blive markedsført til eksisterende og nye abonnenter mindst en måned før deres planlagte åbninger.
At bygge en murstens- og mørtelkopi af VR Virtasia Mega Family Theme Park efter 24 måneders drift, ville koste en forlystelsesparkudvikler mere end en milliard USD at genskabe, hvilket gør den, hvis ikke den største, en af de største parker i verden.
VR VIRTASIA MEGA-TEMAPARKEN VIL INDEHOLDE FORLYSNINGER OG ATTRAKTIONER, SOM VILLE VÆRE UMULIGE AT GENSKABLE I DET VIRKELIGE LIV PÅ GRUNDET AF LOVGIVNINGEN FOR FYSIK OG SIKKERHEDSBESKYTTELSER
Så hvorfor vil vi producere en "360 VR- Virtuel forlystelsespark"
Familier bruger tusindvis af dollars på at tage deres børn til forlystelsesparker såsom Disneyland til forlystelser, ture, teatre, attraktioner, shows, vandlande osv., som alle nyder godt af. Men da disse ture er meget dyre, kan de kun gennemføres af familier en gang hvert par år.
VR VIRTASIAS MEGET SPECIELLE GÆSTER
VR VIRTASIEN Mega Family Theme Park vil for første gang give sengeliggende og handicappede børn mulighed for at realisere deres drømme og ønsker om en dag at kunne besøge en spændende forlystelsespark.
I en time hver dag vil de være i stand til at gå rundt i parken som alle andre, med alle de elskelige karakterer fra Virtasia, og nyde alle de forlystelser og attraktioner, som de så længe har drømt om at gøre.
VR VIRTASIA Mega Familie Theme Park vil meget hurtigt få en meget speciel plads i disse børns og deres familiers hjerter.
Vores helt specielle gæster fra hele verden.
Forlystelsesparker er en underholdningsmulighed, som er meget attraktiv for en ekstremt bred aldersdemografi, hvorimod de fleste VR-spil osv. er rettet mod et meget snævert eksisterende VR-publikum.
Den enorme VR VIRTASIA Family Theme Park vil give millioner af unge mennesker og familier, som tidligere ikke havde råd til eller adgang til en Family Theme Park, mulighed for at gøre det.
Fordybelsen af VR sikrer, at seerne virkelig vil tro, at de er i parken og på forlystelser med hundredvis af andre mennesker, der bærer slik, drinks og merchandise.
Hvorfor er det en god investerings mulighed med et solidt afkast?

Et VR VIRTASIA / METS DIGITAL PAS vil kun koste US$12/år , hvilket vil give indehavere ubegrænset adgang til alle forlystelser og områder i forlystelsesparken.
Det forventes i det første driftsår 200.000 besøgende vil købe et
"DIGITAL PAS ABONNEMENT".
FORVENTET INDKOMST ÅR 2023 - 2024
USD 2.000.000/år
FORVENTET INDKOMST ÅR 2025 - 206
US$ 5.000.000/år
Den eksisterende ejerkreds har over de sidste 4 år investeret mere end 1 million kr til at opnå det der i dag vises på vores hjemme side ” https://www.studio-virtasia.com/da/vr-virtasia”
Den eksisterende Aktionærkreds er villig til for den rigtige investor at tilbyde en andel i virksomheden.
Et større prospekt eksisterer som kan blive sendt til interesserede
Mvh
Karsten Dan Andersen

Her er virksomheden i dag

Studio Virtasia har lavet alt det grundlæggende og ved nøjagtig hvad der teknisk skal til at videreudvikle.

Studio Virtasia søger at producere verdens første Mega Virtual Family Theme Park (VFTP) i fuld størrelse på linje med en virtuel Disney World eller Universal Studios, fyldt med ultraspændende VR-forlystelser, ture, teatre, attraktioner, shows, vandlande, og kiosker, der henvender sig til både unge og gamle.

I modsætning til alle 360 VR, 6DOF-spil i dag, som er tvunget til at bruge lavpolygon- og opløsningstegn og -scener på grund af de tekniske umuligheder ved realtidsgengivelse af komplekse scener, vil VR Virtasia Family Theme Park omfatte højopløsnings- og højpolygon-livlignende karakterer og scener, som vil give VR-brugere mulighed for virkelig at tro, at de er i en rigtig forlystelsespark, omgivet af hundredvis af andre park gængerne.

Er i følgende branche(r):

Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

CONG TY TNHH STUDIO VIRTASIA - No. 3502392860

Taiwan, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind