eSport Community med eget udviklet kommercielt økosystem

København Ø, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

ChaseRace søger investor til international skalering

ChaseRace søger investor til international skalering
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2013

Vi er klar til at invitere en investor/partner ind i ejerkredsen med køb af 20% af anparterne for kr. 1 million. Vi har til dato selv investeret +kr. 4 millioner i udviklingen.

Vores unikke platform indenfor eSport har vakt interesse hos større aktører i branchen, som nu er klar til at tage os ud på det internationale marked.

Kapitalen skal sikre integration til SKILLZ platformen (https://www.skillz.com), hvor ChaseRace er inviteret ind og derved bliver en ud af 325 titler, der hver måned tilsammen besøges af 40 millioner spillere over hele verden.

På de seneste 3 Pocket Gamer Connect konferencer (https://www.pgconnects.com), hvor de fleste esports eksperter og aktører mødes, har vi etableret kontakt til udvalgte interessenter i branchen, heriblandt UNITY, Admix og Skillz. Vores go-to-market plan med tilhørende budget kan fremvises til interesserede investorer.

Det er en god investering fordi

ChaseRace har et stort økonomisk potentiale i et eSport marked i vækst.

Vores forretningsmodel og mange indtægtsstrømme vil kunne generere store indtægter, da konceptet er opbygget 100% variabel på omkostningssiden, og samtidig er forberedt til global skalering. Vi har testet forretningsmodellen i mindre skala, og opfattes som first-movers inden for eSport kategorien med et integreret og sammenhængende økosystem.

P/E er høj, og det er derfor en interessant investor case for dem der kommer tidlig med ombord.

Her er virksomheden i dag

ChaseRace er et racerspil for dem som tænder på strategi og fart. Der er udviklet et økosystem med en lang række indtægtsstrømme, alt fra strategibrikker, tickets til Grand Prix turneringer, sponsorer og bannereksponeringer mv. Nu er vi klar til en international skalering.

ChaseRace er udviklet til mobil, computer og tablets, og giver en helt underholdende spiloplevelse med mulighed for store gevinster.

Som de første i verden har vi skabt en ny form for arbejdsplads for eSports fans, hvor alle deltagere har rige muligheder for at skabe sig en karrierer med indtægter og spændende jobs.

Produktsortimentet omfatter alt lige fra race licens, tilskuerbilletter, strategi tokens, merchandise, teamsponsor-aktier og gavekort til ydelser i form af eSportReporter, eventværter og kørelærere. Vi har skabt et økosystem der hænger sammen med et strategisk racerløb med daglige Grand Prix turneringer og udfordrende racerløb.

Vi er et team af spiludviklere, forretningsudviklere og større strategiske partnere (IBM, Københavns Erhvervs Akademi, KEA og Gogift, Egmontselskab med flere), der har udviklet platformen gennem de sidste 8 år, og nu er klar til at brede ChaseRace ud til et større spiller publikum.

Desværre har vi som andre været ramt af Covid19, hvorfor vores omsætning stagnerede p.g.a. forsamlingsforbuddet, men har brugt tiden til at videreudvikle platformen. ChaseRace er udgivet på alle mobile platforme og kan downloades fra AppStore eller Google Play på smartphones og tablets.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

eSport Community med eget udviklet kommercielt økosystem

København Ø, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind