Canna Therapeutic ApS

Stenløse, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Canna Therapeutic -Cannabisfirma søger investor

Canna Therapeutic -Cannabisfirma søger investor
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 8.000.000 kr.
Ansatte: 9
Stiftet: 2016

Investeringen på 8 mill kr. skal falde i trancer over de næste 7 måneder. Penge skal anvendes til færdiggørelse af EU GMP produktionsfacilitet samt drift frem til cash-flow. Endvidere skal vores forskning styrkes i et godkendt projekt af Innovationsfonden. Den samlede investering giver en ejerandel på 25 %.

https://www.youtube.com/watch?v=c2KjoS9CBKQ&t=10s

Det er en god investering fordi

Med det nye vækstben ligger der allerede en kontrakt til underskrivelse på 8 mill. kroner. Med den nuværende kapacitet, er mulighed for at øge omsætningen til min. 24 mill kr. allerede det andet år. Andre tiltag som e-commerce vil indtjeningen øges betragteligt.

Her er virksomheden i dag

Canna therapeutic er Danmarks første medicinske cannabisbisselskab som har haft fokus på innovation og produktion. Det bl.a. ført til de første pre-kliniske forsøg i vores projekt omkring multi resistente bakterier og cannabinoider sammen med SDU.(https://fyens.dk/artikel/det-kan-blive-stort-kan-cannabis-genoplive-antibiotika-og-sl%C3%A5-resistente-bakterier-ned-forskere-p%C3%A5-sdu-er-p%C3%A5-sporet) Canna Therapeutic har eksklusive rettigheder til patentet.
Grundet vores viden og erfaring indenfor dyrkning af medicinsk cannabis og dyrkningslicens fra den danske lægemiddelstyrelse har vi modtaget henvendelse på at udvikle og dyrke frø til en udenlandsk aftager. Markedet for autoriserede medicinske cannabisfrø er i voldsom vækst da der er ganske få udbydere globalt i det regulerede marked. Teamet har lang erfaring med dyrkning, regulatoriske krav og myndigheder vedr. cannabisdyrkning.

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Er du interesseret i denne investering?

Canna Therapeutic ApS

Stenløse, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind