Detgodeselskab ApS

Klampenborg, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Renkaffe øko kaffekapsler søger investor / partnerskab

Renkaffe øko kaffekapsler søger investor / partnerskab
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 550.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2021

Vi kan se med vores indsatser, analyser og arbejdssomhed at vi står med en unik mulighed for at erobre og være førende online virksomhed indenfor vores fokusområde. Vores research viser klart at der er store muligheder for at opnå præferencestilling, men at det kræver flere ressourcer, medmindre vi er tålmodige nok til at vokse dynamisk. Vi mener imidlertid, at det er en bedre løsning at modtage kapital/indgå i en inkubator aftale og scale op nu, hvor vi ikke mener, at der er væsentlige konkurrenter. Flere ressourcer vil også åbne døren for at vi kan udvidde vores sortiment til at indeholde flere bæredygtige og økologiske dagligdags forbrugsprodukter i husholdningen. Og naturligvis også åbne op i flere lande. Vi tænker at kunne gå op til 40% i andel alt afhængig af beløb, og eller partnerskab. Vi søger beløb på i alt kr. 750.000 og første installment på kr. 200.000.

Det er en god investering fordi

I Danmark drikker vi 18-20 millioner kopper kaffe om dagen.
Hele 70% af den danske befolkning drikker kaffe, og ikke blot en enkelt kop om morgenen, men i gennemsnit 5 kopper om dagen. 86% af alle danske mænd drikker kaffe, hvor andelen af kaffedrikkende kvinder er 76%. Af personer over 30 år drikker 65% kaffe.
Af unge under 30 år drikker 49% kaffe ( 1 – 2 kopper pr. dag ).

Vi har analyseret kaffebranchen og fundet frem til, at der månedligt bliver foretaget gennemsnitligt 40.000 søgninger på Google. Vi selv virkelig gode til at arbejde med retention, churn, ny kampagner, tests og et super netværk indenfor online markedsføring. Vi har selv investeret kr. 350.000. Vi tror på at vi kan blive den foretrukne og største leverandør af bæredygtig kaffe i Europa. Har netop også fået en B2B aftale med vores leverandør.

Her er virksomheden i dag

Vi er foundere af renkaffe.dk og hedder Mads Nicholas og August Hein. Vi har været i gang siden august 2021 og har nogle hundrede kunder i dag. Vores kaffe research har gjort det klart for os, at vi skal imødekomme den stigende grønne omstillig og tilbyde produkter der er bæredygtige og klimavenligt. Det sidestillet med ”convenience” idet der er ubetydelig konkurrence på de to parametre. Alle vores materialer er bionedbrydelige, genanvendelige og vores kaffe er håndplukket, håndsorteret, vasket af regnen og tørret i solen, ingen pesticider, ikke genmodificeret bønner osv. Vores løsning betyder, at vor kunder bidrager til en renere planet og sundere et helbred. Vi sætter høje standarder for at give dem ro i sindet og gøre vores del for moder jord.
Vi har det mål at være den spiller på markedet, der går længst på bæredygtighed. Men vi ønsker at tage vores kompetitive fordel endnu videre. Vi ønsker konstant at finde nye måder at skabe værdi på for både vores kunder og andre i vores værdikæde eksempelvis for de bønder, der producerer kaffen.
Renkaffe har skabt merværdi for sine kunder via en automatisk leveringsprofil. Vi har lavet en 100% fleksible og gratis online profil til alle kunder. Kunderne kan logge ind og ændre, hvornår de vil have næste levering, hvor ofte, vælge type kaffe kapsler, leveringsdato med kun få klik. Vi stiller leveringssystemet gratis tilrådighed, kunderne betaler kun for produkterne de køber og vi sender dem fragtfrit lige hjem i dagligstuen.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Detgodeselskab ApS

Klampenborg, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind