SECONDTOTS ApS

Kongens Lyngby, Danmark

Investering Lån

Investor til at gøre salg af brugt tøj nemmere søges

Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 600.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2019

Vi søger 500.000 kr. dette kan enten være et lån eller vi kan give 10 %.

Med investeringen håber vi på at kunne bruge penge på dels at øge vores online salg og dels have tid til at sælge vores b2b løsninger videre.

Det er en god investering fordi

Bæredygtighed og take-back er på alles læber, og vi vil være med til at sikre at det er nemt at købe brugt tøj.

Vi er på udkik efter dig som vil være med til at gøre en forskel og har andet end penge at byde på. For os er det blevet en livsstil at prøve at give forbrugerne et alternativ til billigt tøj.

Her er virksomheden i dag

Secondtots har tre ben at stå på:
1. Webshop med salg af brugt børnetøj, hvor vi har gjort det nemmere at sælge brugt tøj online for den travle børnefamilie.

2. Take-back og resale til butikker. Igennem vores ekspertise med online salg af brugt tøj har vi udviklet et koncept som gør det nemmere for butikker at indsamle tøj fra deres kunder og derved få mulighed for at tilbyde resale i deres butikker - både online og fysisk. Vi er så at sige motoren som får det til at blive nemt.

3. Sælge brugt tøj online er besværligt - det har vi gjort nemmere med vores registreringsværktøj og lagerstyring, som gør det muligt for sælgere at holde styr på alle deres unika. Og samtidig har de mulighed for at sælge tøjet på Secondtots.dk

Charlotte er stifteren og ejer pt 100 % af selskabet. Derudover er der en udvikler og en ansvarlig for driften. I kulissen står Nynne klar, hun har været med frivilligt fra start når hun ikke skulle passe sit job og skal stå for driften af take-back, når vi forhåbentlig lukker vores første kunde. Der har tidligere været en investor inde, som ønskede at blive købt ud.

Hidtil har indtægten udelukkende været fra webshoppen, men vi regner med at vi i 2022 vil have størstedelen af vores indtægt fra b2b og det er dette vi har brug for startkapital og sparring til at komme videre med.

Indeværende år har været er hårdt år, da der ikke har været penge til gearing og vi i højere grad har forsøgt at konsolidere os derudover har corona ikke været gunstig, fordi mange butikker har solgt deres varer voldsomt rabatteret og det derfor ikke har givet mening for forbrugeren at købe brugt. Det regner vi med normaliserer sig i starten af 2022.

Secondtots.dk har været igang siden april 2018. Og i 2019 blev Secondtots ApS stiftet.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Cleantech energi miljø
Er du interesseret i denne investering?

SECONDTOTS ApS

Kongens Lyngby, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind