Selfmade Records

Aarhus, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Selfmade Records Pladeselskab samt musikforlag

Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 600.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 0

Vi søger grundlæggende investering til at udgive mere musik. Vi har været gode til at udgive sange, men vil gerne udgive mere kontinuerligt og dermed vækste ydereligere. Men for at kunne eksekvere vores projekter har vi brug for en kapital stærk partner, der kan hjælpe økonomisk, men også være med til at udnytte den eksponerings platform som musikken er nu til dags.

I dagens Danmark må urban genren kategoriseres som højaktuel, fordi rap/hiphop musik det seneste årti har manifesteret sig i toppen af dansk musik med artister som blandt andet Gilli, Kesi mm.

Det er en god investering fordi

Overordnet set er vores musik urban genren dvs. RnB (rhytym & blues), hiphop & rap. I dagens Danmark må urban genren kategoriseres som højaktuel, fordi rap/hiphop musik det seneste årti har manifesteret sig i toppen af dansk musik med artister som blandt andet Gilli, Kesi mm. Og det seneste år har Aarhus’ artister (indenfor hiphop/rap) skabt en ny lyd og bølge som flere medier har adresseret herunder Soundvenue, Gaffa, DR, P3 mm. Du bliver en del af en forretning, der allerede omsætter og kun kommer til at omsætte mere ved at udgive flere værker. Vores concept er already proven.

Ambitionen er at vores label (indenfor 3 år) kan konkurrere på samme niveau som større
pladeselskabers urban afdelinger som Universal Music, Def Jam, Sony Music, Warner Music mm. Og at vores label har sit fysiske establishment i Aarhus, hvilket ingen andre større pladeselskaber har på nuværende tidspunkt.
Tidligere eksempler på pladeselskaber, der er startet independent, men i dag omsætter flere hundrede-millioner årligt er: Copenhagen Records, Disco Wax mm.

Hvis du betragter dig selv som en person med lidt kant, så vil du passe godt ind til os. Vi er kreative af sind, men også forretningsorienteret. Vi ser store perspektiver i at bruge musik som eksponeringsplatform fx ved tøj, beverages etc. - som eksempelvis fra USA og Jay-z , 50 cent, Rihanna Kanye west mm. Her mener vi at vi vil kunne åbne døren ind til endnu større forretningsområder (fx- tøjbranchen) .

Her er virksomheden i dag

Vi er et Århusiansk pladeselskab fra 2019, der udgiver vores musik selv og dermed ejer 100% af royalty samt publishings rights på de værker vi udgiver. Vi ejer selv masterrettigheder til værker, der har streamet mere end 7 millioner streams pr dags dato. Vi ejer blandt andet alt katalog til HAM fra Syd musiks.

Vi mener grundlæggende, at de store pladeselskaber lever godt af intetanende artister, der skriver under på ufordelagtige aftaler og dermed udnytter artister. Vi mener ikke de er ligeså aktuelle i verden, hvor sociale medier styrer ens markedsføring. Men med deres økonomiske bagland (Sony, Universal, Warner mm.) kan de agere banker. Her er vi ikke er interesseret i at sælge vores kunst eller tage i mod deres tilbud , da vi betragter deres penge som en slags højt forrentede lån. Vi har i vores korte tid haft en distributions aftale med Universal (og blevet tilbudt en forlængelse) som vi har sagt nej til.

Vi har været gode til at få legater og støtte via KODA (som forlag) og fra Aarhus kommunes kultur puljer , hvor man realistisk set kan finansiere omkring 250-300k om året. Derudover har vi tjent penge på vores musik (via steams), disse faktorer har gjort vi har kunne udgive vores musik uafhængigt af store pladeselskaber. Desuden har vi fokuseret en del af vores midler på at give Ham fra Syd en lejlighed, og et liv udenfor socialt belastede rammer, da vores artister typisk kommer fra meget belastede rammer.

So far har vi kørt på min enkeltmandsvirksomhed, men vi mener nu tiden er inde til at skifte Selfmade Records officielt og netop derfor mener vi også det kunne være aktuelt med en partner, der forstår os, men også ser vores visioner for fremtiden sammen med os. Alle hidtil eksisterende rettigheder vil naturligvis blive overleveret til det nye selskab, der stiftes.

Hvis du gerne vil hjælpe os og ser perspektiv i os, så giv gerne en mail eller opkald (ved manglende svar send da gerne en sms).

Ser frem til at høre fra dig.

Links: https://www.instagram.com/ham_fra_syd/

Er i følgende branche(r):

Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

Selfmade Records

Aarhus, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind