Holbæk, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Sålehuset søger samarbejdspartner og investor.

Sålehuset søger samarbejdspartner og investor.
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 600.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Har brug for midler til at indkøbe flere maskiner for at kunne producere nok i forhold til den forventede omsætning. Der er også brug for midler til at bygge en ny hjemmeside op som kan håndtere og vejlede vores kommende kunder på bedste vis. Sidst men ikke mindst, er der også brug for hjælp og midler til at få lagt en god strategi for markedsføringen samt udførelse af denne. Har ikke lagt mig fast på et beløb eller en andel, men er åben for en god dialog med den rette partner. Det koster i runde tal 400.000 kr. i udstyr at indkøbe en "station" som vil kunne omsætte for ca. 4,5 mil. om året. ( vejl. udsalg inkl. moms.). En station vil i gennemsnit have en levetid på ca. 7 år. En station kræver 1 fuldtids ansat.

Det er en god investering fordi

Et stort marked som aldrig har set dagens lys som e-handel endnu. Et produkt som er gennemtestet og virker, men bare venter på at blive solgt landet over. Brænder selv for produktet, brænder for at hjælpe andre, elsker at arbejde og udvikle. Har selv investeret omkring 600.000 kr. indtil videre af egen opsparing. Virksomheden har ingen gæld eller faste udgifter.

Her er virksomheden i dag

Begyndte for ca. 3 år siden at arbejde målrette med fodindlæg og såler (ortopædiske fodindlæg). Har ved siden af mit normale arbejde taget forskellige kurser for at uddanne mig indenfor dette fag.
Jeg har de sidste 2 år specifikt arbejdet på at designet og udvikle et fodindlæg som kan hjælpe aktive børn og unge i alderen 8-14 år af med deres smerter i hæl og fødder. (Som stadig er et stigende problem).
Det er nu fuldt ud gennemtestet, farver og design er på plads – og vigtigst af alt, børn og deres forældre elsker det.
Produktet er nu klar til for alvor at komme i handlen. Og det er her jeg kunne bruge en god samarbejdspartner. Jeg kan sagtens selv sælge og producere omkring 150 sæt fodindlæg om året. Men med det rette setup og team burde det ikke være umuligt at sælge 10-15 tusind fodindlæg om året.
De andre spillere som tilbyder et tilsvarende produkt, er bandagister, fysioterapeuter og specialbutikker. Det kan både være besværligt for den almene forbruger at foretage kontakt og henvendelse til disse steder, men i endnu højere grad er det også et produkt som er meget dyrt, og for mange alt for dyrt.
Min mission og passion er at hjælpe så mange børn som muligt – det skal både være nemt og til at betale så alle kan være med. (og stadig – det bedste produkt). Med den rigtige strategi og plan, vil det være en branche vi kan tage med storm.
Du kan læse mere om produktet og virksomheden på min hjemmeside: www.saalehuset.dk

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Holbæk, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind