Bosted Lykkebo ApS

Nibe, Danmark

Lån

Bosted Lykkebo ApS

Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 100.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2021

Hej derude
Vi er et nyopstartet Bosted for unge og voksne med autisme og udviklingshæmning. Vi har eksisteret siden marts 2021, og ligger til huse i skønne Nibe. Ejendommen vi holder til i, er indrettet med 5 selvstændige lejligheder á 25 kvm. I øjeblikket har vi en borger på stedet, og søger med lys og lygte efter flere beboere. Som tiden er pt med inflation, og ingen muligheder med hjælp fra banker, søger vi et driftslån 100.000 kr., og håber en af jer derude kunne være interesseret i et godt formål, og komme forbi til en uforpligtende snak, og se hvad det er for et skønt sted vi har. Se vores hjemmeside på www.bostedlykkebo.dk

Det er en god investering fordi

Da vi opererer med offentlige midler, og derfor er garanteret en fast indkomst hver måned, er det en relativ sikker investering.

Her er virksomheden i dag

Vores regnskab for 2021 er netop lagt op, og det er ikke skønskrift, dog er det nærmest umuligt at producere overskud det første år, hvis ikke der belægning nok. Vi er i kontakt med flere kommuner, og forventer snarligt at kunne byde nye borgere velkommen til trygge rammer. Vi regner med at omsætningen, vil stige betragtelig de næste 1-2 år.

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Er du interesseret i denne investering?

Bosted Lykkebo ApS

Nibe, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind