ApS

Albertslund, Danmark

Investering

Næste generation af integrations platforme - iPaaS

Næste generation af integrations platforme - iPaaS
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 7.500.000 kr.
Ansatte: 12
Stiftet: 2013

Søger en investor, der kan bidrage med praktisk erfaring til skalering.
Vi leverer en komplet integrations platform som forbinder og automatiserer dine services og workflows. Vi integrerer mellem webshop, regnskabs system, lager og forsendelse og POS system. Alt sammen i én integreret platform.
Investeringen skal bruges til at sætte skub i videreudviklingen af produktet for at komme hurtigere ud over stepperne. Her er tale om en overskudsgivende forretning så det er udelukkende et spørgsmål om at der er et ønske hos ledelsen om at vokse hurtigere end det er muligt af organiske veje.

Det er en god investering fordi

Det globale iPaaS marked forventes at vokse med 37,2% fra 2021 - 2028 til en samlet markedsværdi på $23,71 mia. Vi har allerede bevist at vi kan blive markedsledere i Danmark blandt dygtige konkurrenter. Vi har et solidt team med en dyb erfaring indenfor vores felt og vores virksomhed tjener faktisk penge, modsat mange andre tech virksomheder.
Med den rette kapital kan vi sætte turbo på udviklingen og ekspansionen. Man siger "first you nail it, then you scale it". Vi har "nailet" den. Nu skal den skaleres. Det håber vi, du vil være med til.

Her er virksomheden i dag

Virksomheden har eksisteret siden 2010 og har i dag en omsætning på over 7 mio. kr. og er overskudsgivende.
Vores integrations platform er markedsledende i Danmark med over 2.200 aktive kunder. Gennem de sidste 7 år har vi formået en CAGR (Compund Annual Growth Rate) på 27% målt på omsætning.
November 2022 lancerer vi version 4.0 af vores platform som tilfører selvbetjening og en modulær plug'n'play løsning som skaber et forbedret og mere stabilt produkt og giver kunden en bedre og mere intuitiv oplevelse.
Vi har netop redefineret vores visuelle identitet og er nu klar til ekspansion til udlandet. I første omgang til nærmarkederne Norge og Sverige. Her er sprogbarrieren mindst og vores nuværende partnere kan hjælpe os ind på markedet.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

ApS

Albertslund, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind