Danish Fur Invest ApS

Skanderborg, Danmark

Investering Lån

Kapital søges til opkøb af minkskind

Kapital søges til opkøb af minkskind
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 100.000.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2019

Vi søger kapital i form af lån til opkøb af minkskind hos minkskindsproducenter, primært i EU. Som udgangspunkt søger vi op mod 100.000.000 kr. og vi er naturligvis klar over, at få kan stille dette beløb til rådighed. Vi forestiller os naturligvis rentebetaling for det lånte beløb.

Det er en god investering fordi

Vi er specialister i pels. Vi kender markedet ekstremt godt og forstår pelsmarkedets cyklusser. Netop pelsmarkedets cyklusser gør minkskind til et utroligt interessant produkt. Som de fleste nok har hørt eller læst i medierne den seneste tid, er det generelt hårdt for alle led i forsyningskæden. Og dertil kommer Covid-19 også i spil i forhold til dansk pelsproduktion.De lave afregningspriser på minkskind skyldes den store overproduktion af minkskind frem til 2014 hvor der blev produceret op mod 100 mio. minkskind på globalt plan årligt. Et mix af større end gennemsnitlig efterspørgsel og åbning af 10.000 vis af nye pelsforretninger sikrede omsætning af de producerede skind... indtil markedet var proppet og totalt mættet med minkskind.Frem til i dag er produktionen kraftigt reduceret og balancen mellem udbud og efterspørgsel begynder igen at se positiv ud.Covid-19 hjælper også godt på vej.Det betyder, at det manglende udbud sektoren ser ind i, får priserne til at stige da efterspørgslen igen er stigende.Vi kan allerede nu se tendensen, at prisen vil eksplodere og købere allerede nu vil tilbyde stigende priser på minkskindene. Dette er ej set siden sæsonen 2013/2014.

Her er virksomheden i dag

Rådgivning og administration af investering i minkskind & køb og salg af minkskind er virksomhedens primære forretningsområder.Virksomheden er stiftet og drevet af 2 passionerede pelsfolk med mere end 50 års erfaring i branchen tilsammen. Selskabet har været i drift i godt 1,5 år og har omsætning.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Danish Fur Invest ApS

Skanderborg, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind