Zeta ApS

København Ø, Danmark

Investering Lån

ZETA - Nytænkt industrielt sensorsystem søger investor

Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 4.000.000 kr.
Ansatte: 6
Stiftet: 2021

Vi søger en investering til at søsætte vores produkt i markedet. Vi står over for at skulle bestille en større mængde komponenter som kan sikre vores leverancedygtighed. Ud over dette ønsker vi at

Det er en god investering fordi

Potentialet for industrielle sensorer i vant er enormt. Kompetencerne i selskabet består af elektro ingeniører, kemikere, biologer og industrielle designere. Selskabet er i 2021 spunnet ud fra moderselskab og tilført kapital. Samlet er der investeret 8 millioner DKK i cash i teknologien.

Her er virksomheden i dag

Zeta har udviklet et nyt system af industrisensorer til måling i vand baseret på optodeteknologi. Systemet er udviklet helt fra bunden in house, er ultra low power, (2AA batterier til 1 års drift), trådløs mesh teknologi. Ydermere kan spidsen af sensoren skiftes på under 10 sekunder for at måle en anden parameter. Systemet måler abiotiske faktorer, men vi forventer iløbet af nogle år at måle biotiske molekyler og dermed blive et helt nyt alternativ til HPLC og GC-MS. Vi forventer en omsætning på 10,8 millioner i 2023. Denne nye sensorteknologi har vi udviklet i sammarbejde med DTU photonics. Vi har i år intensiveret aktiviteten, men har været igang i 5 år.

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Zeta ApS

København Ø, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind