SUMO ENTERTAINMENT ApS

8000 Aarhus C

Investering Bestyrelse/rådgivning

"SUMO ENT" kreativ tech-virksomhed søger investorer

Senest opdateret: 02-11-2023
"SUMO ENT" kreativ tech-virksomhed søger investorer
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 750.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2020

Virksomheden søger kapital til

Vi søger pt. en investorer som kan hjælpe os med at bygge vores online platform, i form af hjemmeside og data implementering.
Vi har brugt de sidste 2 år på at opbygge samarbejder med diverse digitale service providers (Spotify, Apple music, Tidal etc.) Vi har i sinde at bygge en distributions platform (aggragator), da vi hidtil nu har haft en tredjepart til at varetage dette for os. Denne partner omsatte sidste år for 1,2 milliarder euros. Så det er absolut et marked vi gerne vil ind på. Vi har i sinde at skabe en one-stop-shop for independant musikere, og har allerede landet samarbejder med, video-ai sider, samt et hav af professionelle service-providers. Som via. vores brede netværk, skal være med til at tilbyde services ifa. Mix, master, video, photo og lign. til vores potentielle kunder.

Vi søger pt. 500.000-750.000,- til at bygge vores online platform, vi har allerede haft flere møder med programmører (frontender og backender) og har fået bud på opgaven. Hvis en potentiel investorer allerede har et bagland og kontakter til full stack developers eller lign. er dette en kæmpe fordel. Vi er villige til at give os ret godt på andele, hvis det rigtige match tilbyder sig.

Det er en god investering fordi

Du skal investere i vores projekt da det først og fremmest er en eksponentiel virksomhed. Jo større kartotek vi har af artister og jo mere aktivt de udgiver musik, jo større er vores indtjening.
Som nævnt tidligere, er der meget potentiale i markedet. Med et marked der er i rivende vækst, da det traditionelle "pladeselskab" er uddøende, og da det er blevet nemmere at lave kvalitets musik fra soveværelset.
Du vil blive en del af et ambitiøst team af unge der virkelig har fingeren på pulsen og er en del af det kreative vækstlag på daglig basis. Et bredt forankret internationalt netværk og en kæmpe passion for kreativitet og musik.

Her er virksomheden i dag

SUMO ENTERTAINMENT har til dags dato været et 360’ audio-agentur , som varetager produktion & distribution af lyd, podcast for stærke brands og virksomheder, som et publishing, booking, label- og aktiveringsagentur, via repræsentation af danske og internationale artister og kunstnere.
Vi er 3 personer i ejerkredsen, som alle har stor erfaring med musik branchen og opstartsvirksomheder.
Vi vil primært arbejde med rettigheder indenfor musik, både salg og opkøb af rettigheder (sync) såvel som distribution af musik til DSPer.
Vi stå til dato og ejer et større kartotek af musik 1200+ udgivelser og arbjeder med et hav af etablerede samt up-and-coming artister i ind og udland. Vi er en nyopstartet virksomhed og formåede at omsætter for 400.000 i vores første regnskabs år. På trods af COVID-19.
Vi satser på 800.000 i det kommende år. Dette tal ser vi stige drastisk, såfremt at vi får bygget vores egen direkte pipeline, hvilket en investering ville være behjælpelig med.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

SUMO ENTERTAINMENT ApS

8000 Aarhus C

Se også disse relaterede

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind