Wood Studio

Fredericia, Danmark

Investering Bestyrelse/rådgivning

Eksklusiv redesign af klassisk dansk møbeldesign

Eksklusiv redesign af klassisk dansk møbeldesign
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 4
Stiftet: 2020

1.. Skalering af cirkulære forretningsmodeller indenfor æstetisk genbrugt og genanvendt køkken- og fast inventar til almene byggeprojekter. Opnået 100.000 kr i bevilget støtte fra Erhvervsstyrelsen til produktudvikling og kommercialisering i 2023 - stadig uudnyttet.
Samarbejde med stor jysk træ- og køkkenproducent, som potentiel underleverandør

2. Udlejningsplatform via eksisterende website af møbler til stylister, indretningsarkitekter og locationfaciliteter. Der er allerede udlånt/udlejet til to gange til anerkendt stylist og til store brands ifm fotoshoots. Aftale indgået omkring brug af fotomateriale og affiliated branding. Fotomateriale frigives maj 2023

Det er en god investering fordi

Ovennævnte udvidelse af forretningsområder er opstået grundet et hul i markedet og efterspørgsel fra kunderne selv. Forespørgslen på køkken og inventardelen kommer fra stor arkitektfirma med fokus på banebrydende co2 reduktion ved almen nybyggeri, da der i dag ikke findes leverandører af genbrugt og genanvendt inventar B2B. Derudover er der et bredt udvalg af EU midler og puljer at søge, grundet virksomhedens fokus på den grønne omstilling.

Her er virksomheden i dag

Omsætningsvækst på ca 25% hvert år siden 2020. Omsætning 2022: 2,5 mio, forventet omsætning 2023: 3 - 3,5 mio, afhængig af indsatser og aktiviteter. Eget værksted og produktion til møbelrestaurering samt et ekstern showroom.
Primær salgsplatform er webshop (www.woodstudio.dk) via Instagram (ca. 12.000 følgere).
Etableret brand med købestærkt kundesegment, heriblandt flere kendte og celebre kunder. Høj kundeloyalitet; 12% tilbagevendende kunder i 2022, hvilket er højt taget prisniveauet og produkttype i betragtning (high-end).
Medio 2022 blev aktiviteterne overflyttet til et ApS, hvorfor der ikke er tilgængelige regnskaber.
Kommercielle kræfter søges til sparring og vækst/skalering. Gerne interesse og viden omkring møbelproduktion, klassisk dansk møbeldesign og designhistorie.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Handel service
Industri produktion
Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Wood Studio

Fredericia, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind