Din SundhedsGuide ApS

6240 Løgumkloster

Investering Bestyrelse/rådgivning

Din Sundhedsguide - digitale sundhedsydelser.

Senest opdateret: 02-11-2023
Din Sundhedsguide - digitale sundhedsydelser.
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 500.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2020

Virksomheden søger kapital til

Jeg søger investering til udvikling og product market fit, så app-løsningen kan optimeres med machinelaerning og data Science til B2B.

Vi har udviklet en SAAS som understøtter sundhedsydelser i praksis og gør behandlingsforløb til smertepatienter langtidsholdbare og intergrerbare med fokus på uddannelse og adfærdsdesign.

Det er en god investering fordi

Vi har udviklet en app som tager udgangspunkt i brugeren og terapeutens behov med fokus på relationen som understøtter sundhedsydelser som den praksis som udføres i dag.
Vi har udviklet appen i tæt samarbejde med brugere igennem feasibility userbased interventioner over de sidste 3 år med god effekt af forløbene.

Denne sundhedsløsning er baseret på læring og adfærd og er bygget op som en “Sundhedsfaglig Spotify”, hvor vi leverer kurrativt sundhedsfagligt indhold, hvor brugeren selv sammensætter sin egen opskrift på sundhed ud fra egne behov.

Vi bygger vores metode på forskning omkring nyeste smerteteori, læringsteorier og adfærdsteori samt egne erfaringer fra praksis igennem de sidste 16 år som praktiserende fysioterapeut.

Vi pilot-tester lige nu vores løsning B2B sammen med andre leverandører af arbejdsmiljø og sundhed direkte til virksomheder, men arbejder på et konkret samarbejde med en vidensinstitution og et pensionsselskab, samt flere forskningsprojekter, hvor appen kan indgå som digitalt redskab til levering af sundhedsydelser i offentligt regi.

Her er virksomheden i dag

Vi hjælper mennesker med smerter til selvhjælp og mestring af deres smerter igennem værdibaserede digitale fysioterapi forløb.

Vores mål er at levere appen som software til andre sundhedsfaglige som kan levere deres eget content igennem appen i kombination med andre sundhedsudbydere, så vi kan levere personificerede forløb, hvor vi altid har brugeren i fokus.

Appen leverer både konsultationer, patientuddannelse og inspiration til adfærdsændringer som selvbehandling og hverdagsbevægelser som sundhedsfaglig rådgivning.

Målet er at levere til medarbejdere på virksomheder som tidlig indsats til at forebygge behandlingskrævende smertetilstande.

Der er investeret + 2 mill kr i projektet af egne midler.

Jeg er ved at etablere et team, bestyrelse samt Co-founder med tech-kompetencer.

Projektet er indtil nu varetaget af Founder som er fysioterapeut med 16 års praktisk erfaring med egen klinik og træningscenter (2005-2022) som blev solgt januar 2022 for at gå all in på Din Sundhedsguide.

Der er udover founder 1 ansat som er UI-designer.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Biotek medico sundhed
Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Din SundhedsGuide ApS

6240 Løgumkloster

Se også disse relaterede

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind