Vital22 ApS

4672 Klippinge

Investering Lån

Vital22 ApS - Med. tech udvikler søger lån/investor

Senest opdateret: 02-11-2023
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 350.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2021

Virksomheden søger kapital til

Vital22 ApS søger kr. 350.000 til færdiggørelse af 2-3 prototyper med ”proof of concept” (ingeniørhus) og dokumentering.

Det er en god investering fordi

VITA AED er et fuldstændigt nytænkende - og nærmest disruptivt – koncept, der dog er udviklet ved ny anvendelse af kendt teknologi. Til forskel fra traditionelle hjertestartere, hvor strømmen aktiveres ved hjælp af kondensatorer, anvendes i VITA AED en ny metode til generering af højspænding. VITAL22 har søgt patent på det højspændingskredsløb, der er essentielt i konceptet. Ansøgningen inkluderer endvidere batteriet, en integreret pad samt kabinettet.

Her er virksomheden i dag

VITAL22 ApS er en med. Tech virksomhed, der er i færd med at udvikle et lille unikt og bærbart hjertestarterkoncept VITA AED i form af en mock-up på størrelse med en iPhone12.
Der eksisterer p.t. ikke lignende koncepter hos nogen af hjertestarterfabrikanterne i Verden og ej heller blandt andre.

Initiativtagerne til udviklingen af VITA AED koncept er:
• Poul Lørup Larsen
• Dennis Rømer Larsen
• Bent Skals Pedersen
• Casper Rømer
Poul Lørup Larsen har mere end 40 års erfaring med arbejde i Københavns Brandvæsen som paramediciner, lægeassistent, pioner, ambulanceinstruktør, brandmester m.m. Bl.a. har han arbejdet med defibrillatorer og hjertestoppatienter. Herigennem har han opnået en mangeårig daglig erfaring med behandling af hjertestop. Herudover har han undervist ambulancefolk, sygehuspersonale og politiet i brug af hjertestartere. Poul Lørup Larsen har desuden skrevet lærebøger i førstehjælp. Gennem sin viden og erfaring er Poul Lørup Larsen således en vigtig faglig ankerperson for projektet.
Dennis Rømer Larsen har sammen med Poul Lørup Larsen drevet virksomheden PL Brandteknik ApS, som bl.a. netop har rådgivet og undervist i førstehjælp. Han er uddannet som førstehjælpsinstruktør og laborant i Novo Nordisk og mediciner i Panum-instituttet.
Casper Rømer er registreret som VITAL22 ApSs direktør og står sammen med Dennis Rømer Larsen for idéudvikling, strategi, markedsføring, kontakt og økonomi.
Bent Skals Pedersen bidrager bl.a. med finansiering i de indledende faser samt sparring.
Til sikring af den lægefaglige sagkundskab er tilknyttet et Cardio-læge team, bestående af specialister fra Hvidovre Hospital, Glostrup Hospital og Rigshospitalet. Cardio-lægeteamet består af:
• Tidl. vicedirektør dr. med. Torben Mogensen, Hvidovre Hospital, formand
• Overlæge dr. med. Walter Biørn Nielsen, Ph. D. ved Amager Hospital og Hvidovre Hospital Teamet ser VITA AED som et banebrydende bidrag til at kunne rede flere hjertepatienter fra at dø af et hjertestop.
Som teknisk koordinatorkonsulent er tilknyttet uddannelse Claus Rømer, Rømer Consulting ApS (www.roemerconsulting.dk), der er specialist i regelsæt for godkendelse af medicinsk udstyr.
Som strategisk konsulent er tilknyttet partner, cand. polit. Ove Höilund, CNSLT P/S, der har mange års erfaring med udvikling og implementering af forretningsplaner og endvidere er ekstern lektor på CBS og lektor på Zealand-Sjællands Erhvervsakademi inden for netop forretningsudvikling og økonomi. Videre er han bestyrelsesformand for 4 A/Ser og har en bestyrelsesuddannelse og en lederuddannelse fra CBS.

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Er du interesseret i denne investering?

Vital22 ApS

4672 Klippinge

Se også disse relaterede

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind