STAC Technology

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Se lignende investeringer her.

Investering Lån

STAC Technology udvider kredsen af vores 60 investorer

Senest opdateret: 08-04-2024
STAC Technology udvider kredsen af vores 60 investorer
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 15.000.000 kr.
Ansatte: 12
Stiftet: 2016

Hvad laver virksomheden?

Kontakt os kun hvis følgende ræsonnerer med dig på den gode måde:
Vi står ved et kritisk tidspunkt i menneskehedens historie. Mens vores forfædre brugte ild til at overleve istiden, har vi siden ubevidst stolet på syntetiske kemikalier til kunne bruges til køling uden videre konsekvenser. Det ved de fleste af os i dag ikke er en holdbar løsning, tværtimod.

STAC har formået at knække den destruktive kode, og vi har taget et transformativt skridt – at erstatte skadelige kølemidler med vand for at skabe bæredygtige køleløsninger.

Dette er ikke kun innovation; Det er en forpligtelse til at sikre en sikker fremtid for kommende generationer. Vores videre teknologiske udvikling støttes i perioden 2022-2024 af EIC, European Innovation Council, med knapt 20 mio. kr. Fra 2024-2027 investerer EIB, European Investment Bank og et konsortium op til 150 mio. kroner. Vi

Virksomheden søger kapital til

STAC Technology søger en mellemfinansiering på 15 mio. kroner fra en eller flere investorer til en andel på 9-10%
Investeringen skal bruges til et nyt domicil, IT og software programmer, fysiske testfaciliteter og en kommerciel videreudvikling af en af vores tidligere udviklede produkter som skal på markedet i 2024 samt ansættelse af 3 nye medarbejdere med specielle kompetencer.

Det er en god investering fordi

Vand er et af fremtidens kølemidler som betegnes som sustainable og future-proof.
En investering i STAC Technology er en god investering alene ved at vi er EIC tilskuds-finansieret (European Innovation Council) med et tilskud på 18,5 m kroner frem til 2024. Fra 2024 er EIB, European Investment Bank, og et konsortium kontraktligt forpligtiget til at yde en investering på op til 150 m kroner som frem til 2027 skal bruges i en kommercialiserings-fase.

Vi har foreløbigt brugt +25 mio. kr på udviklingen af vores kerne-teknologi som er patenteret i 30+ lande som har størst behov for køling.
Vi har næsten alle de fornødne kompetencer i STAC Technology's team og i vores øko-system bl.a bestående af globale samarbejdspartnere som er nøje udvalgt.
Potentialet af vores teknologi og løsninger er stort og en omsætning i størrelses-orden 1/2 mia kr inden 2030 er et konservativt skøn.

Her er virksomheden i dag

STAC Technology er en udviklings-virksomhed støttet og finansieret af EIC, European Innovation Council og EIB, European Investment Bank med et tilskud på 18,5 mio. kr som er øremærket til at udvikle og fremstille en Ice Slurry Generator som skal opstilles i Paris i 2024.
Ice Slurry som energi er karakteriseret ved at kunne "booste" vands kølekapacitet 6 gange. Der er mange former for Ice Slurry. Det bruges i dag i vidt omfang i fiskeindustrien og du kender det fra fiskebutikker og montre hvor fisken ligger på is. En anden form for Ice Slurry som har fået stor opmærksomhed på det seneste er Ice Slurry som fremstilles ved hjælp af vand som kølemiddel. Det er en ung teknologi som har har været under udvikling de seneste 30 år men som STAC Technology har formået at nå en grad af kommercialisering som gør den aktuel ved brug i fjernkøleprojekter, proces køling i bryggeri, mejeri og fødevare processer samt som et eminent medie til energy storage.
STAC's teknologi i dag så udviklet at vi kan og vil fremstille andre produkter end det ovennævnte EIC finansierede udviklingsprojekt som er fokuseret på fjernkøling.
Vores opfinder er i dag 86 år "ung" men ønsker at trappe ned og overlade den tekniske direktør-post til yngre kræfter hvilket er en proces som vi forventer er på plads i Oktober 2023.
Han ser dog gerne nogle af de andre relaterede produktløsninger komme til live før han trækker sig tilbage og derfor rejser vi yderligere kapital.

Er i følgende branche(r):

Cleantech energi miljø
Er du interesseret i denne investering?

STAC Technology

Se også disse relaterede

Sådan fik Jakob 3 x investeringer til virksomheden DAN:SK - i et benhårdt marked 💪

Fra vildmark til vodka business Jakob arbejdede med jagt i Grønland efter endt uddannelse inden for skovbrug på KU. I Grønland havde han og kollegern... læs mere

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind