Invester i Catalonien ApS

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Se lignende investeringer her.

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Invester I Catalonien ApS

Senest opdateret: 08-04-2024
Invester I Catalonien ApS
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 5
Stiftet: 2023

Hvad laver virksomheden?

Vi konverterer almennyttige boliger i blandt andet Barcelona til ejerlejligheder og sælger dem via vores pålidelige ejendomsmæglere både i Tyskland og resten af Europa.
Specielt Tyskland med 80 millioner indbyggere og Eurorpa's største økonomi har stor interesse efter kvalitetsboliger og higer efter havvand, sol og sommer. De har igennem de sidste 30 år lejet og købt sommerhuse langs den jyske vestkyst.

Konceptet er gennemarbejdet og bygger på knap to års forberedelsestid samt ekspertise fra vores kyndige medarbejdere, som kender markedet og har erfaring i at undgå fejl i købs og salgs processen.
Vi har Bl.a. BEIERHOLM, STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB med ombord, vi har flere advokatfirmaer Bl.a. Stakemann, Danmarks digitale advokater samt nem-advokater.

Catalonien er en populær destination for internationale købere, og vi udnytter det stigende behov for kvalitetsboliger i området. Vores fokus på moderniseret ejerlejligheder giver vores indlånskunder muligheden for høje og stabile renteafkast.

Virksomheden søger kapital til

Vi søger et sted mellem 150.000 kr. og op mod 5.000.000 kr, vi søger sparring, nye ideer, tiltag og udvidelse af eksisterende netværk.

Den primære målgruppe for indhentning af indlånskapital til køb, renovering og salg af ejendomme og lejligheder i Catalonien er Danmark. Dette drejer sig om at vi danskere, har opbygget en fornuftig opsparing, som vi ønsker at få et solidt renteafkast på. Naturligvis med lav risiko og muligheden for gradvist at kunne forøge sine opsparingsmidler over en kort årrække.

Invester i Catalonien har et godt netværk og kendskab til både advokater, ejendomsmæglere, håndværkere, banker og kunder i Catalonien generelt. Derudover har vi et lokalt kendskab til området, hvilket gør, at vi via vores lokale kontakter og samarbejdspartnere kan opkøbe, renovere og sælge ejendomme og lejligheder i Catalonien nemt og effektivt.

Det er en god investering fordi

Invester i Catalonien ApS er et forretningskoncept, der drives af en kompetent gruppe af erfarne forretningsfolk. Vi er ikke bundet af kravet om at bære slips eller jakkesæt eller have ekstremt dyre kontorlokaler. Fælles for vores medarbejderstabe er omfattende erfaring og indsigt i forretningsverdenen, hvor vi har siddet i ejer- eller ledelsespositioner i en række forskellige brancher og virksomheder.

Vi finder det bemærkelsesværdigt, at der er så store private opsparingsmidler, som ikke giver tilfredsstillende renteafkast på grund af de historisk lave rentesatser. Ifølge banksektorens egne tal, som blev offentliggjort den 01.02.2022, er der 1.090 milliarder kroner indestående på danske bankkontoer.

Hos Invester i Catalonien ApS, ønsker vi at få muligheden, for at forvalte en del af disse penge. Og give vores indlånskunder en højere, og mere tilfredsstillende renteafkastsmodel.

I løbet af de sidste to år har Invester i Catalonien ApS arbejdet intensivt, og stabilt sammen med revisorer og advokater. Både i Danmark og i udlandet, for at udvikle et nyt og spændende forretningskoncept der giver mulighed for et større renteafkast, med lav risiko indenfor ejendomshandel.

Konceptet's grundprincip er enkelt at forstå for alle, uanset om man kommer fra en normal kernefamilie, er virksomhedsejer, håndværker, postmand eller offentligt ansat. Alle har et ønske om at få det bedst mulige renteafkast, på deres private opsparingsmidler og naturligvis med minimal risiko. Vores markedsundersøgelser viser, at kun ca. 5 procent af de adspurgte opsparingskunder, faktisk kan forklare hvorfor deres egne opsparingskonti, opnår et så lavt renteafkast. Og endnu værre står det til, med kun 1 % i renteafkast på lønkontoen for beløb mellem 0 og 100.000 kr.

Vi henvender os til personer, som ønsker at opbygge en økonomisk stabil fremtid ved at lægge lidt til side over en kort årrække.
Den primære målgruppe for salg af ejendomme og lejligheder i Catalonien er Tyskland, Frankrig, Danmark, Norge, Sverige og England, da Catalonien allerede har høj kurs hos disse lande.

Hvis du føler dette er spændende og vil i kontakt os med kan du enten ringe direkte på
+45 5377 0179 eller skrive til følgende mail: [email protected]

Her er virksomheden i dag

Vores udviklingsgruppe består af kyndige forretningspersoner med forskellig baggrund inden for ejendomsudvikling, forsikringsbranchen, ejendomsmægling, investeringsrådgivning, byggeri samt hotel- og rejsebranchen. Vi har specialiseret os i Catalonien og større byer som Barcelona i det nordøstlige Spanien. I løbet af de sidste 2 år har vi brugt det meste af vores fritid på at forberede vores nye og spændende forretningskoncept, Invester i Catalonien ApS, til den danske befolkning. Vi er ved det stadie hvor vi søger indkommen kapital fra partnere og investorer.

Vores team.

CEO: Alexander Schmeichel, professionel trader og markedting specialist.
Til dagligt sidder Alexander og administrere forskellige formueporteføljer op med 1.000.000 dollars.

Alexander har stor passion for investeringer både indenfor aktier og obligationer men i særdeleshed ejendomme i udlandet. Vi har pt agenter siddende i Tyskland, Spanien, Danmark og sågar Sverige som alle deler samme interesse og lyst til at bevæge sig i dette marked.

Teamet bag er sammensat af dygtige og driftige forretningsfolk med hver deres spidskompetencer Bl.a. indenfor design, total-renoveringer, ejendomme, salg og netværk.

Er i følgende branche(r):

Handel service
Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Invester i Catalonien ApS

Se også disse relaterede

Sådan fik Jakob 3 x investeringer til virksomheden DAN:SK - i et benhårdt marked 💪

Fra vildmark til vodka business Jakob arbejdede med jagt i Grønland efter endt uddannelse inden for skovbrug på KU. I Grønland havde han og kollegern... læs mere

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind