Denne annonce er ikke længere aktiv.

Se lignende investeringer her.

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Slip Stolen - begræns stillesiddende tid

Senest opdateret: 08-04-2024
Slip Stolen - begræns stillesiddende tid
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 200.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2008

Hvad laver virksomheden?

Min Krop på Job har eksisteret siden 2008, og i 2019 fik jeg et nyt cvr nr pga. omdannelse til ApS. Jeg er soloselvstændig og ønsker ikke ansatte - men jeg skal have skabt et team med et selvstændiges mindset og med en motiverende honorering eller honorering på freelance basis.

I starten (fra 2008 - 2018) lavede jeg primært ergonomi og har været beriget med rigtig gode og store kunder alle årene, både til ergonomi, foredrag og workshops. Se min logo-film på min hjemmeside og referencer (som endda ikke er dækkende men et udvalg.)

SIden 2017 har mit fokus været på Slip Stolen blev til efter en konference om Active Working i London. Den har vist sit værd - og har mange særligt bankkunder på - som betaler for koncept og brug af materialer og min vinden.

Slip Stolen er både digitalt og fysisk - og jeg holder arbejdsmiljøorganisationerne klædt på til at de kan holde budskabet i live om at reducere siddetiden. Og det virker, når man løser den rigtige udfordring, hvilket er det, Slip Stolen kan. Jeg er den, der leverer kickstart oplæg og workshops - og skriver materialer og får ideer. Jeg har i 2020 skrevet bogen Slip Stolen - for hjernens skyld - og i år har jeg netop fået arbejdsbogen til Slip Stolen klar.

Konceptet er helt i tråd med seneste anbefalinger fra WHO - og Danmark og vores Sundhedsstyrelse har netop ændret anbefalinger for fysisk aktivitet og stillesiddende tid, hvor de anbefaler at begrænse stillesiddende tid (juni 2023). Det er således mere aktuelt end nogensinde - og den udtalte sidning er en betydelig og medvirkende årsag til de udfordringer, vi står i både ift. fysisk og mental trivsel.

Virksomheden søger kapital til

Jeg er idemager (kæmpe gul på vej over i rød i DISC ;-) ) - jeg elsker at komme ud med Slip Stolen og skabe og sprede budskabet.

Jeg søger beløb / hjælp til at skabe struktur og processer, så vi får det meget længere ud, og så det bliver en hurtigere beslutningsproces hos virksomheden.

Min drøm og mit mål er at få "DANMARK TIL AT SLIPPE STOLEN" - dvs. at nå ud til mange arbejdspladser med et helt nødvendigt kulturskifte for at fremme sundheden. Jeg har en drøm om en national Slip Stolen dag - vi er så udtalt siddende, og det har så store konsekvenser for vores energi, helbred, produktivitet mv.

Jeg søger 200.000 til at få skalerert projektet til at nå længere ud.

Slip STolen som brand er efterhånden bredt kendt, også i pressen, hvor min bog har været i 14 gange, og det er så enkelt at handle på. Jeg har selv kunne skabe omsætning på ca. 1 mill pr. år (havde dog store udfordringer med at komme igennem i Corona perioden, omend vi sad mere end nogensinde i den periode!!) - og jeg ved, at jeg med rette hjælp til struktur, leadgenerering og processer kan få den omsætning på 5 mill. eller mere.

Det er en god investering fordi

Fordi det er så fundamentalt for vores trivsel at tør ændre perspektiv og se anderledes på arbejdet ved skrivebordet. Vi har skabt en siddende arbejdskultur - meget langt fra kroppens og hjernens måde at fungere optimalt på. Sidningen er så udtalt en kernevane, og når vi tør udfordre den - så følger så mange andre ting med. Et perspektivskift - både i overført forstand og rent fysisk.

Jeg har skabt et koncept, der har vist sit værd. Det er et kulturskifte og en ændret historiefortælling, som kan skabe mere bevægelse og reducere siddetiden - og dermed højne energi og trivsel i virksomhederne.

Jeg har investeret hvert eneste år - både i koncept, bog, kurser og hjælp til det, jeg ikke selv har kompetencerne til. Jeg er nu nået til den konklusion, at for at få det hævet til næste niveau - så skal jeg have kompetencer i den modsatte ende af spektret, dvs. mere forretnings-minded syn på hvordan vi får det skaleret op.

Vi kunne lave SÅ mange spændende tiltag med rette investor / team ombord - og jeg har kun brug for kapital til at sætte i gang. Derfra kan omsætningen sagtens finansiere det videre arbejde. Konceptet er klar og er aktivt og i gang og har vist sit værd.

Her er virksomheden i dag

Min ydelse er trivsel og reel sundhedsfremme - i form af reduceret siddetid og større fokus på at skabe en arbejdskultur, som fremmer sundheden for medarbejderne ved skrivebordet.

Jeg arbejder med den mentale vinkel, dvs. at vi skal turde skifte perspektiv og se på barriererne før vi kaster os over løsningerne. Det her handler aldrig om "elastikker og kontorcykler" - det holder kun kortvarigt, hvis vi ikke får kulturskiftet med. Min tilgang er primært på mindset og kultur - ellers når vi kun dem, der allerede har styr på bevægelserne.

Omsætningen sidste år var 1,1 million og jeg forventer ca. 1,5 mill i år

Med rette hjælp til at skalere og bringe det længere ud kan vi meget let hæve den omsætning. Men jeg har brug for enten hjælp fra investor eller penge til at finde rette person til at teame op og udvide kompetencerne.

Og jeg glæder mig helt vildt til skalering og til at skabe noget ekstraordinært. Jeg drives af ekstraordinært - og det VED jeg, at dette koncept kan - når rette vedkommende er med på ideen med et andet sæt af kompetencer.

PS: Chris Macdonald har skrevet på bagsiden af min bog og forord var ved fremtidsforsker Anne Skare - en hilsen fra fremtiden.

Forordet i min arbejdsbog er skrevet af Spar Nord.

TAK for at læse med - og jeg glæder mig så meget til at høre fra dig.

Er i følgende branche(r):

Uddannelse rådgivning
Er du interesseret i denne investering?

Se også disse relaterede

Sådan fik Jakob 3 x investeringer til virksomheden DAN:SK - i et benhårdt marked 💪

Fra vildmark til vodka business Jakob arbejdede med jagt i Grønland efter endt uddannelse inden for skovbrug på KU. I Grønland havde han og kollegern... læs mere

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind