Denne annonce er ikke længere aktiv.

Se lignende investeringer her.

Investering

Salg af beriget energidata søger investor

Senest opdateret: 12-06-2024
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 600.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2022

Hvad laver virksomheden?

Virksomheden, Energiprisen ApS, har udviklet en unik database, baseret på bl.a. offentlige data der er beriget på forskellige måder.

Med afsæt i databasen kan fossile varmesystemer, der skal udfases indenfor ca 10 år, identificeres på adresseniveau og rentabiliteten og CO2-udledning ved teknologiskift kan beregnes.

Databasen har flere forskellige anvendelsesmuligheder, afhængig af kunden og dennes position på markedet.

Virksomheden søger kapital til

Investeringen skal bruges til salgsarbejde samt videreudvikling af produktet, og forretningsudvikling.

Andel skal drøftes nærmere.

Investeringen skal bruges til lancering af Version 2 inkl. professionalisering af salgsarbejdet (bl.a. skal jeg aflastes fra min blækspruttefunktion).

Det er en god investering fordi

Produktet er det eneste på markedet.

Flere har forsøgt at lave tilsvarende, bl.a. staten og private aktører. Men datahåndteringen er kompleks, hvorfor der både regnes forkert og udstilles forkerte data.

Det unikke ved denne løsning er, at såvel dataanalyser som datahåndteringen er stuktureret på en måde som er tættere på virkeligheden end andre tilsvarende løsninger på markedet tilbyder.

Her er virksomheden i dag

Virksomheden har partnere der er interesseret i at betale for videre produktudvikling.

Version 1 blev færdigt ca 1.8.23 (efter to års udviklingsarbejde) - og i august 2023 var der en omsætning på +100.000 kr, baseret på 6 kundemøder, hvoraf de 4 købte.
Version 2 lanceres primo 2024.
Forskel på version 1 og version 2 er motor er restruktureret og nu indeholder endnu flere data og kan arbejde i højere hastighed.

Jeg er akademiker (humanist) men min spidskompetance er måske min autisme, som gør jeg intuitivt kan håndtere komplekse datastrukturer m.m.
Jeg ejer virksomheden 100%, og har en IT-mand tilknyttet.
Jeg har investeret 2 års arbejde i udviklingen, inkl. markedsundersøgelse og markedsmodning.

Der er udkast til en forretningsplan og grundmodel til budget for 2024-2025. Jeg vil gerne have partner med i den proces, så der er medejerskab til Planen.

Er i følgende branche(r):

Cleantech energi miljø
Er du interesseret i denne investering?

Se også disse relaterede

Hvad er equity funding?

Hvad betyder equity crowdfunding? Equity crowdfunding er i Danmark også kendt som andelscrowdfunding eller aktiecrowdfunding. Her kan flere investorer ... læs mere

Hvad er crowdfunding?

Hvad betyder crowdfunding? Når en virksomhed eller en startup modtager en investering, tænker de fleste på angel investorer (velhavende personer) eller v... læs mere

Fantastisk produkt til stress inkontinens er snart på markedet efter en investering via Capino

Rune, der er medejer af virksomheden MagCath, har udviklet produktet Obtinu, som snart vil forbedre livet betydeligt for kvinder, der lider af stressinkontinen... læs mere

Sådan fik Jakob 3 x investeringer til virksomheden DAN:SK - i et benhårdt marked 💪

Fra vildmark til vodka business Jakob arbejdede med jagt i Grønland efter endt uddannelse inden for skovbrug på KU. I Grønland havde han og kollegern... læs mere

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind