København S, Danmark

Investering Lån

Brand ejer søger kapital til ekspansion på Eksport

Brand ejer søger kapital til ekspansion på Eksport
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2018

VI søger kapital i form af en investering/køb af del af virksomhed. Vi skal bruge pengene til at skalere op og sikre leverancer til de mange nye lande. Vi har en factoring løsning som skal hjælpe os med den største del af varekøb. Kemi er meget vigtigt. I beløbsfeltet har jeg skrevet 1 mio. DKK - andel max 15%

Det er en god investering fordi

Projektet er en god investering idet vi har nogle gennemtestede varer som passer ind globalt og hermed kan skaleres op tilsvarende. Vi laver nu alle produkter in-house dog med ekstern færdiggørelse (stansetegninger). Vi har sammenlagt over 25 år erfaring med FMCG og har i tidligere jobs arbejdet med eksport i hele verden.

Her er virksomheden i dag

Virksomheden er 2 år gammel - stiftet Juni 2018. Vi ejer 2 brands indenfor FMCG, som vi efter færdiggørelse af test og produktportefølje (1. runde) har underskrevne kontrakter med distributører i +15 lande rundt i verden.
Sidste år (2019) omsatte vi for 1,3 mio. DKK men dette år blev primært brugt med ind og ud salg for at tilrette produkterne som nu er færdige og klar til salg. I år er vi ramt af Covid-19 da mange af vores samarbejdslande har været lukket med udgangsforbud. Forventet omsætning i år ligger på niveau med 2019. Budget var +5 mio. DKK men dette er ikke realistisk pga. Covid-19. Firmaet ejes af mig selv og min kone og vi arbejder fuld tid på dette. Vi har startet op fra ingenting med at sælge hus m.m. for at få start kapital.

Er i følgende branche(r):

Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

København S, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede