Denne annonce er ikke længere aktiv.

Se lignende investeringer her.

Investering

Fintech, online bank til erhverv

Senest opdateret: 08-04-2024
Fintech, online bank til erhverv
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 5.000.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2023

Hvad laver virksomheden?

Vi forsøger at revolutionære bank industrien. Vi opretter danske reg og konto numre for de 3.000 virksomheder som hvert år bliver afvist af konventionelle danske banker (SMV tal)

Også krydssælger vi kunderne services såsom online payment gateways, kortterminaler.

Vi opbygger et tæt forhold til vores kunder og hjælper dem med at skalere deres virksomhed med hjælp til at skabe mere omsætning eller sparer flere penge.

Vi 2 co-founders, én er godkendt SMV rådgiver og den anden ejer et revisions firma, vi er gået sammen om at lave vores egen fintech virksomhed.

Virksomheden søger kapital til

Vi søger investering til at franchise et EMI License, også lave login til vores egen hjemmeside, det vil tillade os at oprette erhversvkontoer til kunder i vores egen bank, istedet for at referer dem videre som hidtil.

Derefter vil vi bruge budgettet til at markedsfører vores services, lige nu får vi 20-30 henvendelser på et ad spend på 5.000 kroner.

Vi vil bruge investeringen til at hyrer flere medarbejder.

Det er en god investering fordi

Fordi vi på de sidste 10 måneder har omsat for knap 1 million kroner, og generet 800.000 kroner i passiv indkomst og genere i øjeblikket 200.000 kroner hver måned i øjeblikket. Vi får dog kun 20 % i kommission af den passive indkomst, men med et licens kan vi få 100% af kommissionen.

Vi har udarbejdet en Robotics process automation tools til at automatisere og effektivisere vores marketings indsatser.

Vi er struktureret vi bruger Docusign, til at sende aftaler med kunder og modtage deres dokumenter og betalinger.

Om co-founders:

Haroon Rana, 27 år, studeret på 3 universiteter på 3 kontinenter, arbejdet med global supply chain og logistik for Danmarks rigeste mand og solgt ServiceNow software til Salling Group, Coop, Nuuday, Regioner, kommuner og ministerier.

Firat Ocal, 25 år, revisor, har fået +400 kunder i sit revision firma på 12 månder, er indehaver af FØ Cosmetic / Totex som levere frisør artikler til + 1.500 frisører i UK, Ireland og nord europa.

Her er virksomheden i dag

Vi er klar til at franchise et EMI så vi kan lancere vores egen online bank brokerage, klar med leverandør, API, IT kompetencer, kundeservice og salgs afdeling.

Plus vi har kæmpe knowhow og allerede oprettet 100+ kunder, så vi kender til KYC processer og bank verdenen.

Vi ved på hvilke punkter vi skal forbedre vores interne processer, med AI og gamification og vi ved hvordan vi kan forbedre vores kommercialiserings model til at forbedre vores indtjening og skabe en mere skræddersyet erhvervsbank til det danske marked, hvor 3.000 virksomheder hvert år bliver afvist af konventionelle banker (SMV's tal) og hver dag blive adskillige kunder smidt ud af deres bank, med kun få dage til at finde en ny erhvervskonto.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Se også disse relaterede

Sådan fik Jakob 3 x investeringer til virksomheden DAN:SK - i et benhårdt marked 💪

Fra vildmark til vodka business Jakob arbejdede med jagt i Grønland efter endt uddannelse inden for skovbrug på KU. I Grønland havde han og kollegern... læs mere

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind