SIMUL ApS

2200 København N

Investering Lån

Revolutionerende CNC teknologi med stort internationalt potentiale

Senest opdateret: 28-11-2023
Revolutionerende CNC teknologi med stort internationalt potentiale
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2023

Hvad laver virksomheden?

Vi er stolte af at præsentere SIMUL som arbejder med at løse præcisionsarbejdes industriers største udfordringer med vores innovative, pladsbesparende, brugervenlige og fremtidssikrede CNC maskiner til produktionsvirksomheder i Europa og USA.

I vores in-House udviklede Dynamic 5-300 og Precision+ maskin-modeller har vi kombineret den nyeste teknologi med vores egne unikke innovationer. Under udviklingsfasen har vi opretholdt tæt dialog med mere end 50 (både nuværende og kommende) kunder i Europa og USA. Deres ønsker har været vores vejledning, og resultatet er en banebrydende maskinplatform med et væld af innovative features og markedsdefinerende pladsbesparelser.

SIMUL's vision strækker sig ud over blot at levere kvalitetsmaskiner; vi stræber efter at etablere den nye standard for innovationshøjde og value-for-money i industrien.

Virksomheden søger kapital til

Midler anvendes til 16 måneders produktions opstarts periode, produktion af pre-orders, samt udgifter forbundet med CE godkendelse.

For at opfylde vores samlede kapitalkrav, tilbyder vi nu muligheden for at komme med på rejsen som investor.

Mulighed for både aktiv, delvist aktiv eller passiv investering.
Konvertibelt lån og direkte buy-in er muligt.

Det er en god investering fordi

På trods af den meget høje kvalitet på vores maskiner, kan vi holde produktionsomkostninger på et minimum, som resulterer i et brutto profitmargin (baseret på COGS) på +53%.
Forventet gns. ordreværdi: 1,2 mill. DKK.

Med vores innovative løsninger som direkte omsættes til besparelser og øget ROI for både SIMUL, vores kunder og vores investorer, projekterer vi en ROI over 5 år på investeret kapital indeværende funding runde: minimum 10x

Hvis du ser potentiale for et godt match og ønsker at vide mere om virksomheden og investeringscasen, så ræk endelig ud. Mere fyldestgørende materiale samt pitch deck haves.

Her er virksomheden i dag

Ordretilgang:
Pre-order med ordreværdi på 1,6 mill. DKK allerede modtaget, med udsigt til pre-orders for yderligere 1,6-3 mill. DKK inden udgang af Q1 2024.

Investeringer:
PT. sikret 2.060.000 DKK via konvertibelt lån samt equity investering fra Østrigsk produktions-partner.

Produkter:
Færdigudviklet iht. EU sikkerheds-regulativer og gennemtestet i CAD og FEM simuleringssoftware.

Produktion:
Klar til etablering af maskin-produktion (i Danmark, Storkøbenhavn) i Q1 2024, samt gennemført CE-godkendelse af produkter i Q4 2024.
Pre-orders er sat til levering i August 2025.

Distributør netværk:
Underskrevet LOI for distributorship fra flere af Europas største og mest anerkendte maskin-resellers. Samlet set er vores leverandørnetværk nu repræsenteret i 14 europæiske lande.
Disse distributører vil agere som certificerede SIMUL resellers & service agents, og stå for lokal marketing, salg, after sales samt service til slut kunder.

Social Media:
1400 følgere med høj engagement. Pt. er 0 DKK brugt på markedsføring.

Teamet bag:
Stærkt team med kompetencer som rangerer fra mekanisk design, produktions optimering og R&D til salg, marketing, forretnings udvikling samt organisations udvikling og ESG.

Er i følgende branche(r):

Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

SIMUL ApS

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Privatlivspolitik og databeskyttelsesforordningen

Hvorfor indsamler Capino data om dig? Det er forskelligt, hvilket formål vi har med indsamling af dine data. Herunder kan du se en række mulige eksempler ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind