Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Loofers nyt og unikt koncept indenfor gambling industri

Senest opdateret: 13-06-2024
Loofers nyt og unikt koncept indenfor gambling industri
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 1.500.000 kr.
Ansatte: 3
Stiftet: 2021

Hvad laver virksomheden?

Loofers bringer frisk vind til den danske spilleindustri med en helt ny oplevelse for eksisterende kunder. Gennem vores innovative app leverer vi spil, der endnu ikke findes i Danmark eller andre steder i verden.

For at give dig et indblik i branchen: Den danske spillebranche oplevede en samlet omsætning på imponerende 10,1 mia. kr. i 2022. Men i en verden, hvor markedet ofte tilbyder lignende spiloplevelser, mener vi, at det er på tide med noget nyt og unikt.

Her kommer Loofers ind i billedet som svaret på at formindske kløften mellem mandlige og kvindelige spillere i industrien. Vores koncept, der er skræddersyet til kvinder, bringer det bedste fra online shopping og kombinerer det med spændingen fra lotterispil.

Vores app-baserede tjeneste henvender sig til alle over 18 år, der ikke er medlem af Rofus. Er du klar til at opleve spilverdenen på en helt ny måde?

Virksomheden søger kapital til

Investering på de 1,5 mio. kr. skal bruges til følgende:

1. 600.000 kr. Spilletilladelse
2. 500.000 faste omkostninger
3. 400.000 markedsføring


Vi ønsker at afgive 10 % for 1,5 mio. kr. Dette giver os en valuation på 15 mio. kr. som også er den sidste realiserede valuation vi opnåede i sidste investeringsrunde.

En soft launch vil give os den nødvendig data, som kan bevise vores koncepts værd. Dette vil give os vores direkte proof of concept. Under soft launchen vil vi drive app'en uden en spilletilladelse som kun er lovligt, hvis det gratis for brugerene at spille. Dette vil være tilfældet mens vores spilletiladelse er under behandling, hvilket kan tage optil 6 måneder. Disse 6 måneder bruges til at rette vores småfejl samt forberede os til den officielle lancering med spilletilladelsen i hus. Dermed kan vi opererer i Danmark på lig fod som alle andre etableret spillevirksomheder.

Det er en god investering fordi

Investering i denne case, vil give adgang til et lukrativt marked, nemlig spilleindustrien. Et marked kendt for high-cost of entry og få udbyder samt med et højt 2-cifrede mia. overskud om året.

ROI for denne case er exceptionel, selv når der tages et konservativt udgangspunkt ift. vores worst til best case, hvor vi går efter 0,25 % til 1 % af markedet. Det generelle udgangspunkt for et start-up er at ramme 2 til 5 % af markedet. Vi har valgt den konservative tilgang, da tallene her også er ekstrem flotte for ROI.

Her er virksomheden i dag

Loofers konceptet tager udgangspunkt i brugeren og brugerne kan i appen vælge mellem et hav af eksklusive produkter og derefter betale mellem 1/10, 1/100 eller 1/1000 afhængigt af hvilke pris kategori, de ønsker at spille i, taget brugerens indkomstniveau i betragtning. Derefter spilles et forudbestemt spil, hvor 95 % af alle deltager med de bedste score, er automatisk med i lodtrækningen om det pågældende eksklusive produkt.vDet er aldrig brugeren mod huset, men brugere mod brugere i vores koncept.

Teamet idag består af en projektansvarlig, it-ansvarlig, teamansvarlig og økonomiansvarlig. Der er optil idag rejst ca. 3.5 mio. kr. gennem en investorkreds bestående af 5 investorer.

Vi har været igang siden slutningen 2021. Vi har idag en færdig IOS app (iphone) og android med MitID integreret. 5 ud af 6 certificeringer er i hus. Mangler den sidste som opnås, når vores spilletilladelse indgives. Der er også stablet aftaler med de relevante partners ift. spillebranchen. Alle spilletekniske krav fra spillemyndigheden opfyldes idag.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Medie underholdning
Handel service
Er du interesseret i denne investering?

Se også disse relaterede

Sådan fik Jakob 3 x investeringer til virksomheden DAN:SK - i et benhårdt marked 💪

Fra vildmark til vodka business Jakob arbejdede med jagt i Grønland efter endt uddannelse inden for skovbrug på KU. I Grønland havde han og kollegern... læs mere

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind