Freedom

3600 Frederikssund

Investering Lån

Investeringsplatform søger 1-3 mio

Senest opdateret: 29-01-2024
Investeringsplatform søger 1-3 mio
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 2.000.000 kr.
Ansatte: 35
Stiftet: 2023

Hvad laver virksomheden?

Freedom er en investeringsplatform med en visionær indgang til moderne investering. Ved hjælp af cutting-edge Machine Learning og AI-modeller giver vi adgang til et omfattende udvalg af investeringsprodukter, tilpasset både erfarne investorer og dem, der foretrækker en problemfri oplevelse uden dybdegående viden.

Vi mener, at nøglen til succes ligger i forståelsen af risiko og forventningerne til årlige afkast. Vores mål er at se passiv investering vokse måned efter måned, mens vores kunder nyder den ultimative frihed.

Med Freedom træder kunden ind i et 100% fuldautomatisk investeringsunivers. Vores avancerede teknologi sikrer den optimale brugeroplevelse og konstante forbedringer af kundens investeringsafkast. Vi stræber efter at være en transparent og troværdig aktør i en branche præget af usikkerhed og tomme løfter. Hos os er kundens penge altid sikret hos en EU-licenseret broker – det skaber tryghed.

Vores indtægter er direkte forbundet med vores kunders resultater, vi tjener kun penge, når de tjener penge. Vores månedlige performanceopkrævning sikrer, at vores incitamenter altid er justeret med kundens økonomiske resultater. Freedom ønsker at være den foretrukne investeringsplatform ved at levere stabilitet, troværdighed og en unik tilgang til risikostyring.

Over de sidste 4 år har vores dedikerede team knoklet døgnet rundt og med mere end 2 millioner linjer kode, dokumenteret, optimeret og testet, er det med stor stolthed og fornøjelse, at vi den 1. januar 2024 endelig kunne åbne dørene. Freedom er så meget mere end en investeringsplatform, vi er resultatet af års hårdt arbejde og dedikation. Som CEO vil jeg tillade mig at kalde det for en overlegen investeringsoplevelse der ikke bare lever op til forventningerne, men overgå dem.

Det er vores ambition ikke blot at levere en tjeneste, men en helhed, der er skræddersyet til at opfylde kundens investeringsmål på den lange bane. Velkommen til Freedom, hvor kundens succes er vores ultimative mål.

Virksomheden søger kapital til

Freedom har gennem hele sin udvikling været finansieret af ejerkredsen bag selskabet, og der er stadig fuldt tilsagn om finansiering i de kommende måneder, indtil selskabet er selvfinansierende. Selskabet MyFreedom L.L.C er registreret i Meydan Free Zone i Dubai og ejer alle immaterielle rettigheder til den samlede platform. Der er blevet investeret i omegnen af 18 millioner kroner i projektet, alle gennem kapitalindskud fra ejerkredsen.

Vi søger ikke en investor for enhver pris, men overvejer det for at muliggøre en hurtigere opskalering. Vi er klar over, at der i øjeblikket er et åbent vindue, men vi er også bevidste om, hvor hurtigt det kan lukke igen. Freedom har ambitioner om at være den bedste og foretrukne spiller på markedet. Vi arbejder med forskellige investormodeller både i Danmark og i udlandet, og afhængigt af det beløb vi henter, vil vi forfølge forskellige udrulningsplaner.

Vi har tanker om at rejse mellem 1 og 3 millioner kroner, hvilket også kunne være et lån som alternativ til en investering. Dette kan kombineres med adgang til investering af långiverens egne midler i en aftalt periode uden omkostninger for långiver. Vi er opmærksomme på, at det kan være udfordrende at tiltrække interesse med et så relativt lille beløb på grund af ejerandelens størrelse. Vi vil være åbne for et større beløb og har en solid plan for, hvordan det kunne fremskynde selskabets vækst yderligere.

Det er en god investering fordi

Der er fire gode grunde:

1.) Efter 4 år og mere end 2 millioner linjers kode er vi nu i drift
2.) Produktet kan skaleres ubegrænset og sælges over hele verden
3.) Vi er allerede klar med et Affiliate program i mere end 30 lande
4.) Projektets potentiale er ekstremt stort og potentielt set hele verden

Her er virksomheden i dag

Vi befinder os i en yderst gunstig situation, hvor starten har været meget positiv. Både kundeinvesteringer og opgraderinger har vist sig at være langt højere end forventet. Kunderne har vist tillid til projektet, ligesom vi gør, og der kommer konstant nye store investeringer ind. Med det nuværende budget forventes break-even at blive nået ved udgangen af marts 2024.

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Freedom

Se også disse relaterede

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Guide til at finde det bedste privatlån

Der er mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige privat lån, herunder renteniveauet, lånebeløbet, løbetiden og gebyrerne. If... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind