Vi er i gang med opstarten af en restaurant.
vi vil servere dansk klassisk mad med twist.
Lokaler og lign.
Vi mener vi har et kæmpe potentiale da vi har massere af erfaring i køkkenet samt daglig drift, vores potentielle lokation og menu vil passe rigtig godt ind.
i fremtiden vil vi gerne udvide med foodtruck og skabe omtale igennem den på diverse markeder og vi har allerede forbindelser til et par steder.
Vi vil sælge dansk klassisk mad med twist.
vi er 3 gutter der hver især levere forskellig erfaring til restaurationsbranchen samlet har vi 10+ års erfaring med at drive restaurant.
1 af os har 10 års erfaring i køkken samt 2 år som køkken chef.
1 af os har 4 år som slagter og deli, samt 2år i køkken hvor noget af det har været i Frankrig på en Michelin restaurant.
1 af os har 3 års erfaring med at drifte virksomhed.
omsætning har vi en forventning hvis vi får de lokaler vi vil have på omtrent de 10 millioner og forventet overskud på 3,4 millioner.
Er i følgende branche(r):
Hvad betyder equity crowdfunding? Equity crowdfunding er i Danmark også kendt som andelscrowdfunding eller aktiecrowdfunding. Her kan flere investorer ... læs mere
Hvad betyder crowdfunding? Når en virksomhed eller en startup modtager en investering, tænker de fleste på angel investorer (velhavende personer) eller v... læs mere
Rune, der er medejer af virksomheden MagCath, har udviklet produktet Obtinu, som snart vil forbedre livet betydeligt for kvinder, der lider af stressinkontinen... læs mere
Fra vildmark til vodka business Jakob arbejdede med jagt i Grønland efter endt uddannelse inden for skovbrug på KU. I Grønland havde han og kollegern... læs mere
Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere
Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere
Har du allerede en konto Log ind