2650 Hvidovre
Vi er i gang med opstarten af en restaurant.
vi vil servere dansk klassisk mad med twist.
Lokaler og lign.
Vi mener vi har et kæmpe potentiale da vi har massere af erfaring i køkkenet samt daglig drift, vores potentielle lokation og menu vil passe rigtig godt ind.
i fremtiden vil vi gerne udvide med foodtruck og skabe omtale igennem den på diverse markeder og vi har allerede forbindelser til et par steder.
Vi vil sælge dansk klassisk mad med twist.
vi er 3 gutter der hver især levere forskellig erfaring til restaurationsbranchen samlet har vi 10+ års erfaring med at drive restaurant.
1 af os har 10 års erfaring i køkken samt 2 år som køkken chef.
1 af os har 4 år som slagter og deli, samt 2år i køkken hvor noget af det har været i Frankrig på en Michelin restaurant.
1 af os har 3 års erfaring med at drifte virksomhed.
omsætning har vi en forventning hvis vi får de lokaler vi vil have på omtrent de 10 millioner og forventet overskud på 3,4 millioner.
Er i følgende branche(r):
Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere
Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere
Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere
At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere
Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere
Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere
Har du allerede en konto Log ind