2100 København Ø

Investering Lån

Lån/Investering til First-mover MedTech-innovator inden for CBD-baserede sundhedsløsninger

Senest opdateret: 22-05-2024
Lån/Investering til First-mover MedTech-innovator inden for CBD-baserede sundhedsløsninger
Stadie: Har omsætning
Skal bruge: 4.000.000 kr.
Ansatte: 8
Stiftet: 2011

Hvad laver virksomheden?

CS MEDICA er en MedTech-virksomhed, der opererer inden for forskning, udvikling, fremstilling og kommercialisering i den farmaceutiske industri. Selskabet er specialiseret i produktudvikling indenfor stress-relaterede og autoimmune sygdomme ved at kombinere forskning i det endocannabinoide system med de terapeutiske egenskaber fra de 147 phytocannabinoider i cannabisplanten.

Banebrydende indenfor den medicin tekniske cannabisindustri og den farmaceutiske verden, ligger selskabet i mellem naturprodukter og håndkøbsmedicin med cannabinoid-teknologi, og er reguleret under lægemiddellovgivningen (MDR) samt registreret hos lægemiddelstyrelsen. Selskabets behandlingsprodukter med cannabis-teknologi er lanceret under eget varemærke CANNASEN® eller via private label, og er alene på markedet med godkendte behandlinger på de udvalgte kategorier, uden recept og med garanti for sikkerhed, effektivitet og evidens.

CS MEDICA er noteret på Spotlight Stock Market (symbol: "CSMED") siden september 2021. Find yderligere information på vores website: cs-medica.com.

Virksomheden søger kapital til

Skalering af vores drift og infrastruktur for at imødekomme den stigende efterspørgsel og opnå driftseffektivitet med et forventet break-even-mål i midten af 2026.

Fremskydelse af udvikling og kommercialiseringen af vores pipeline-produkter, udvidelse af vores portefølje og adressering af udækkede behandlings behov.

Styrkelse af vores globale distributionsnetværk, især på nye markeder som Australien, Indien og Japan (afventer regulatoriske godkendelser).

Forbedring af vores forskningskapacitet og udførelse af supplerende kliniske forsøg for yderligere at validere og optimere vores produktudbud uden for EU.

Det er en god investering fordi

En investering i CS MEDICA repræsenterer en unik mulighed for at deltage i den spirende MedTech-sektor og det hastigt voksende marked for CBD-baserede sundhedsløsninger. CS MEDICA er en førende aktør på markedet for medicintekniske, receptfrie cannabis-baserede behandlingsprodukter, der er beskyttet af vores omfattende intellektuelle ejendomsrettigheder (IPR) og et stærkt brand.

Vores innovative tilgang til markedslancering kombineret med evidensbaseret sikkerhed og effektivitet, understøttet af vores solide regulatoriske fundament, positionerer os til betydelig vækst og værdiskabelse på det globale marked. Vi har en stærk strategi til at udvide og styrke vores globale tilstedeværelse.

Ved at investere i CS MEDICA deltager du i en virksomhed, der er klar til at dominere dette lovende marked og skabe værdi for investorer.

* Markedscap på spotlight - CSMED: 2/5 2024: 57 MDKK
* Sikkerhed via ny funding gennem IPO på Frankfurth Børs.
* Gode muligheder for exit via salg af listede aktier på børs eller i forbindelse med M&A.

Her er virksomheden i dag

CS MEDICA, en dynamisk MedTech-virksomhed, der er banebrydende inden for smertebehandling og behandling af autoimmune sygdomme gennem innovative CBD-baserede medicin tekniske produkter. Vi søger i øjeblikket strategiske investeringer for at accelerere vores vækst og udvide vores indflydelse på globalt plan.

NØGLEHØJDEPUNKTER
Vores behandlingsprodukter er godkendt i henhold til lægemiddellovgivningen i EU som substance medicinsk udstyr, hvilket sikrer sikkerhed og effektivitet. Med "Free sales certificates" i over 160 lande uden for EU er vi sikret global tilgængelighed.

CS MEDICA har en robust R&D-organisation, der spænder over Danmark, Tyskland og Indien, med 21 udviklede innovative produkter, 3 danske patenter og 11 patentansøgninger under behandling.

Vores behandlingsprodukter er registreret på nøglemarkeder som EU, USA, Storbritannien, Australien, Israel, Schweiz, Malaysia og Indien, med løbende bestræbelser på at udvide til nye territorier.

Vi prioriterer sikkerhed og effektivitet, hvor alle produkter gennemgår strenge kliniske test. I øjeblikket er 2 produkter godkendt under MDR, og 4 gennemgår MDR-opgraderinger under godkendelse fra Notified Bodies. Vores fokus på regulatoriske retningslinjer er med til at garantere sikkerheden og effektiviteten af vores produkter og opbygge tillid hos både sundhedspersonale og forbrugere

Global repræsentation, i 27+ lande, med datterselskab i Indien og samarbejdspartner i Kina og Sydøst asien. Udvidelse af markeder, udenfor EU, USA og UK, selskabets fokusmarkeder, sker ved en ”pull & push” strategi.

Som børsnoteret selskab på Spotlight Stock Market, sikrer vi gennemsigtighed og troværdighed til vores investorer.

PROBLEMER VI LØSER:
Patienter, der lider af smerter, autoimmune lidelser og stress-relaterede tilstande, står ofte over for begrænsede behandlingsmuligheder inden for de traditionelle sundhedsløsninger. Sundheds- og cannabisindustrien er fragmenteret og mangler integrerede tilgange til patientpleje, hvilket resulterer i suboptimale løsninger.

Der er i markedet, en vedvarende afhængighed af forældede forretningsmodeller, traditionelle produkter og prisstrukturer, der hindrer innovation og tilgængelighed.

CS MEDICA er klar til at bryde med disse udfordringer ved at tilbyde nye CBD-baserede behandlinger, der har påvist sikkerhed og effektivitet til at imødekomme udækkede behov. Vores tilgang kombinerer videnskabelig stringens med markedsdrevne strategier for at skabe værdi og vækst.

Er i følgende branche(r):

Biotek medico sundhed
Er du interesseret i denne investering?

Se også disse relaterede

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Solsikken Hjemmeservice: Det var fantastisk at opleve den store interesse for vores firma via Capino

Sådan opstod Solsikken Hjemmeservice ... Kemien mellem de to stiftere af Solsikken Hjemmeservice opstod tilfældigt i en gymnastiksal, hvor deres børn gik... læs mere

Tembo Safari: En Succeshistorie Om Skræddersyede Rejser Og Unikke Oplevelser

At tage springet Det hele begyndte, da Mark besluttede sig for at lave sit eget rejsebureau kort før corona pandemien lukkede Danmark ned. "Rejsebranchen e... læs mere

Dolupa Games: Sådan skaffede de 1,5 mio. kr. i investeringer og sikrede partnerskaber med topklubber

Grundlagt af tre passionerede iværksættere, Allan, David og Henrik, fokuserer virksomheden på at kombinere læring, spil og passion, hvilket også afspe... læs mere

Unge iværksættere bag BOLD DRINKS sikrer stor investering – danske iskaffeelskere har en grund til at fejre

Virksomheden har store ambitioner om at blive Europas førende iskaffe brand inden for de næste fem år og planlægger at anvende investeringerne til at udvid... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind