Crateit ApS

Investering Bestyrelse/rådgivning

Crateit® - Dansk design trælegetøj - Søger investor

Senest opdateret: 26-06-2024
Crateit® - Dansk design trælegetøj - Søger investor
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 750.000 kr.
Ansatte: 5
Stiftet: 2021

Hvad laver virksomheden?

Crateit® er en dansk produktionsvirksomhed, der udvikler, producerer og sælger dansk kvalitetstrælegetøj.

Crateits trælegetøj lægger op til leg med vennerne, selvstændig fordybelse og nærvær med familien. Produkterne er unikke, fordi de udfordrer måden børn leger på. Hos Crateit er der ingen regler. Er græsset blåt og koen rød? Det er helt op til barnets fantasi.

Trælegetøjet er lavet til, at børnene kan farve og bygge som de ønsker. Det er her, de mest fantasifulde eventyr og historier opstår.

Vores hjemmeside: www.crateit.dk

Virksomheden søger kapital til

Vi søger en investering på omkring 750.000 kr. for maksimalt 20% ejerskab, som skal understøtte Crateits videre vækst. Vi er på vej ud i store dele af verden med internationale distributører, der kræver et større produktsortiment end vores nuværende. Derfor skal pengene bruges til at sikre vores likviditet og støtte vores allerede ansatte designer og ingeniør i udviklingen af vores nye produkter. Derudover er vi ved at flytte til større lokaler, og en del af investeringen vil også blive brugt til depositum svarende til 3 måneders leje.

Det er en god investering fordi

Vi har på under tre år skabt et dansk legetøjsbrand med stærke værdier. Vi er en virksomhed, der bruger personer med særlige behov i vores produktion. Pt. beskæftiger vi 12 borgere. Vi laver trælegetøj, som passer ind i tidens fokus på bæredygtighed og bevægelsen væk fra plastiklegetøj. Vigtigst af alt producerer vi legetøjet i Danmark, i modsætning til over 85% af alt andet legetøj, som produceres i Kina.

På kort tid er vi blevet en del af store, anerkendte brands i Danmark. Her kan nævnes Søstrene Grene, Bog & Idé, Illums Bolighus, Kids World, Louisiana og H.C. Andersens Hus med tilhørende licensaftale. Vi er repræsenteret i cirka 300 butikker i Danmark og vokser også støt i udlandet. Vi har vundet priser for vores bæredygtige legetøjskoncept, heriblandt den fynske Odin Award og Den Bæredygtige Nytænker i København, hvilket understøtter den tro, der er på vores virksomhed.

Vi forventer at kunne vise positive resultater allerede i 2025, da vi har opbygget et solidt fundament af produkter, som skal understøtte denne vækst.

Her er virksomheden i dag

Vi står i dag over for at skulle skalere til udlandet med nogle store distributører, som har haft succes med at vækste lignende cases som Crateit.

På nuværende tidspunkt sælger og distribuere vi vores legetøj til mere end 7 lande.

Vi er to stiftere og har tre ansatte. Derudover har vi en venturekapitalfond med ombord.

Virksomheden blev stiftet i 2021 og har brugt de første 1,5-2 år på at færdigudvikle konceptet med konstant feedback fra forbrugerne.

Sidste år omsatte vi for 302.000 kr., dog med et negativt regnskab. Årets omsætning til dato er 265.000 kr., og vi forventer, at 75% af årets omsætning kommer fra august og frem, da julesalget klart er afgørende for vores samlede omsætning. Vi forventer at vi i indeværende regnskabsår runder en omsætning på 1.000.000 kr.

Vores hjemmeside: www.crateit.dk

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Industri produktion
Er du interesseret i denne investering?

Crateit ApS

Se også disse relaterede

Hvad er equity funding?

Hvad betyder equity crowdfunding? Equity crowdfunding er i Danmark også kendt som andelscrowdfunding eller aktiecrowdfunding. Her kan flere investorer ... læs mere

Hvad er crowdfunding?

Hvad betyder crowdfunding? Når en virksomhed eller en startup modtager en investering, tænker de fleste på angel investorer (velhavende personer) eller v... læs mere

Fantastisk produkt til stress inkontinens er snart på markedet efter en investering via Capino

Rune, der er medejer af virksomheden MagCath, har udviklet produktet Obtinu, som snart vil forbedre livet betydeligt for kvinder, der lider af stressinkontinen... læs mere

Sådan fik Jakob 3 x investeringer til virksomheden DAN:SK - i et benhårdt marked 💪

Fra vildmark til vodka business Jakob arbejdede med jagt i Grønland efter endt uddannelse inden for skovbrug på KU. I Grønland havde han og kollegern... læs mere

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind