Ajrcollection ApS

Investering Lån

AJR® underwear

Senest opdateret: 07-07-2024
AJR® underwear
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 1
Stiftet: 2021

Hvad laver virksomheden?

Ajrcollection ApS blev stiftet i 2021 med en vision om at skabe verdens bedste underbukser, som rammer alle målgrupper.

Vores mission er at tilbyde produkter af høj kvalitet, der kan bruges af alle. Vi designer og producerer undertøj til både mænd og kvinder, perfekt til hverdagsbrug, og specielt når man har en aktiv hverdag.

Med fokus på kvalitet, fleksibilitet og pasform, der sikrer en komfortabel hverdag. Vores mål er at leve op til vores kunders forventninger om fremragende kvalitets undertøj, der er i verdensklasse.
Vores designs er baseret på forventninger om høj kvalitet, funktionalitet og æstetik. Ved at vælge de fineste materialer, strikketeknikker, syninger osv. sikrer vi et produkt, der er både perfekt og behageligt, med en unik kombination af materialer og pasform.

Min og hele AJR’s identitet bygger på disse tre ord: ydmyghed, troværdighed og respekt.
AJR’s vision er at kunne være med til at udvikle vores ‘’upcoming’’ ambassadører, som vi gerne vil udvikle fra amatør til verdensstjerner, ligesom at de helt store profiler render rundt med vores underbukser, som ambassadørerne ser op til.

Vi sælger via webshop, verdens bedste underbukser. Ingen konkurrenter udover de helt store brands, som Calvin Klein, Bjørn Borg og JBS.

Set på TV 👀 Ambitionen er at skabe verdens bedste AJR® undertøj! 🤩 AJR® er med i 7. afsnit af Løvens Hule, sæson 9.! 🦁

https://www.dr.dk/drtv/se/loevens-hule_-ivaerksaetterne-vil-loese-problemer_424454

Virksomheden søger kapital til

Lige nu arbejder vi med mange forskellige atleter, som både er professionelle fodboldsspillere, professionelle boksere og meget mere.

Jeg kunne godt tænke mig at bygge videre på vores tiltag både herhjemme og udlands med endnu flere sportsgrene involveret i vores branding.

Vi har i forvejen en aftale med Nadia Nadim, der er Co-developer for vores kvinde kollektion.

Jeg har sammensat et Next Level Team, der skal skalere virksomheden internationalt og skabe et verdensomspændende BRAND igennem storytelling og branding.

Min forretning med AJR er på udkig efter nye investorer pga internationalisering.

Det er en god investering fordi

Vi levere underbukser til spillere i Premiere League, Serie A og La Liga.

Netværk inden for sportens verden, kontakter til de helt store fodbold navne, og hvis vi skaber internationalisering, så kan vi skabe vækst på en meget høj indeks.

Vær med på rejsen nu.

Her er virksomheden i dag

Vi søger en investor, der kan hjælpe os med at tegne en strategisk plan for virksomhedens kommende vækst i ind/uland. Vi er i forhandling med et par investorer, men vi har endnu ikke fundet den rette, der kan være med til at løfte denne case til et helt andet niveau.

Mission og Vision (Next Level):
Jeg vil gerne bruge AJR som et BRAND til at fortælle en historie og et budskab om at starte fra nul og arbejde hårdt for at skabe en bedre fremtid for sig selv og sin familie. Det er en historie, som jeg også selv kan relatere til med min egen baggrund og historie. Det er den vision, som Nadia og jeg også lever efter, og som vi har en fælles forståelse for.

Vi ønsker, at vi sammen kan inspirere andre, der oplever modstand, til at kæmpe for deres egen succes, og at vi kan skabe et hold af superhelte med vores ambassadører, som alle er med til at inspirere andre.

Er vi måske et match, så vil jeg gerne høre mere fra dig :)

Er i følgende branche(r):

E commerce www teknologi
Er du interesseret i denne investering?

Ajrcollection ApS

Se også disse relaterede

Hvad er equity funding?

Hvad betyder equity crowdfunding? Equity crowdfunding er i Danmark også kendt som andelscrowdfunding eller aktiecrowdfunding. Her kan flere investorer ... læs mere

Hvad er crowdfunding?

Hvad betyder crowdfunding? Når en virksomhed eller en startup modtager en investering, tænker de fleste på angel investorer (velhavende personer) eller v... læs mere

Fantastisk produkt til stress inkontinens er snart på markedet efter en investering via Capino

Rune, der er medejer af virksomheden MagCath, har udviklet produktet Obtinu, som snart vil forbedre livet betydeligt for kvinder, der lider af stressinkontinen... læs mere

Sådan fik Jakob 3 x investeringer til virksomheden DAN:SK - i et benhårdt marked 💪

Fra vildmark til vodka business Jakob arbejdede med jagt i Grønland efter endt uddannelse inden for skovbrug på KU. I Grønland havde han og kollegern... læs mere

BeSammen hjælper kræftpatienter efter en investering via Capino

Fra sygeplejerske til iværksætter med 2 investorer i ryggen Ved første øjekast ligner Kristina Refstrup Sørensen en helt almindelig sygeplejerske. ... læs mere

Healper: På 24 timer havde vi modtaget mere investeringsinteresse, end vi faktisk havde brug for

Hvad er det for en virksomhed, investorerne står i kø for? For fire år siden begyndte Andreas, der er manden bag Healper at græde ukontrolleret på ... læs mere

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind