Magnus

Danmark

Kapital og knowhow til ambitiøse startups (VIGTIGT: send din case via hjemmeside)

Vi fokuserer på investeringer i både startups og etablerede virksomheder og hjælper vores eksisterende porteføljeselskaber med strategisk rådgivning på vækstrejsen. Branchen er ikke afgørende, når vi vurderer en investeringscase. Det handler om produkt, potentiale og personerne bag projektet.

Kontakt os via vores formular på www.magnuskjoeller.dk - så kan I være sikre på, at vi vil se nærmere på din case og besvare din henvendelse - normalt inden for 48 timer.

Jeg kan bidrage med:

Hos Magnus Kjøller Holding investerer vi både med kapital og knowhow. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe porteføljeselskaberne med strategisk rådgivning, juridisk sparring og netværk.

En investering bliver dermed en værdifuld ressource på flere niveauer.

Selskabet er grundlagt af den danske iværksætter, Magnus Kjøller. Fundamentet for Magnus Kjøller Holding bygger på overskud fra egne virksomheder og internetkoncepter, som siden 2010 er blevet geninvesteret i ejendomme og andre typer af virksomheder inden for forskellige brancher. Den store berøringsflade med forskelligartede og succesfulde virksomheder i Danmark og i udlandet gør os til det kompetente investeringsselskab, vi er i dag.

Investerings kriteria

Tilbyder følgende:
Investering, Lån, Bestyrelse/rådgivning,
Interesse i følgende branche(r):
E commerce www teknologi, Biotek medico sundhed, Medie underholdning, Handel service, Industri produktion, Cleantech energi miljø, Bygge anlæg, Uddannelse rådgivning,

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind