Nicolaj

Danmark

UNG INVESTOR MED DRIVE SØGER NY REJSE

0 kr. - 1.000.000 kr.

Efter at have solgt 2 virksomheder, hhv. indenfor ecommerce & SaaS, er jeg nu på udkig efter den næste rejse.

Jeg er åben for både at være aktiv og passiv investor, og er på udkig efter projekter, hvor jeg kan bidrage med kapital såvel som sparring.

Er særligt interesseret i ejendomme, bil- og leasingselskaber, digitale forretninger & SaaS virksomheder. Som udgangspunkt har alt dog interesse, hvis jeg kan se at det er god forretning.

Det foretrækkes at virksomheden er beliggende i Aarhus, da jeg selv bor her.

Jeg kan bidrage med:

Min stærkeste side er klart at udtænke forretningsstrategier for, hvordan vi som virksomhed på billigste og bedste måde, kan gå ind og overtage konkurrenternes plads på markedet - og ikke mindst at eksekverer på det.

Mere lavpraktisk, så er til forholdsvist skarp til at udvikle hjemmesider, grafisk arbejde i Photoshop, Google Ads, salg og generelt har jeg mange forskellige kompetancer indenfor IT.

Jeg studerer desuden erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet, så derfra vil der muligvis være nogle ting jeg ville kunne bidrage med også.

Investerings kriteria

Tilbyder følgende:
Investering, Bestyrelse/rådgivning,
Interesse i følgende branche(r):
E commerce www teknologi, Biotek medico sundhed, Medie underholdning, Handel service, Industri produktion, Cleantech energi miljø, Bygge anlæg, Uddannelse rådgivning,

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind