Brian

København, Danmark

Tilbyder kapital, viden og 30 års erfaring med business

0 kr. - 1.000.000 kr.

Interessere i unge/nye selskaber og ideer, gerne drevet af "unge" mennesker med god energi og stort gåpåmod.

Jeg kan bidrage med:

Jeg har drevet egen virksomhed i snart 30 år, hvor jeg selv har arbejdet mig fra at være alene, uden uddannelse, til 15 mand hvor alle er uddannede. Det kan lade sig gøre, blot man har mod, vilje, og en stor drivkraft, alt er simpelthen muligt, hvis man vil det nok, mener jeg.

Mit livsmotto, som virker, "opfør dig ordentlig", det kan bringe dig langt.

Nøgleord om mig; Iderig, nysgerrig, kreativ, skævt tænkende, positiv, fair, ukompliceret og usnobbet = meget nede på jorden type (fra Jylland) optimistisk (men ikke naiv), positiv, meget effektiv - og hårdt arbejdende, dedikeret, løsningsorienteret, ser muligheder - sjældent begrænsninger, tillidsfuld og seriøs.

Jeg er IKKE god til frokost på Victor, kaffemøder tidlig og sent, cc. på rundemails, alt hvad man kan betragte som "spild af tid", igen, jeg ønsker og er bedst til, at være effektiv.

Jeg går hellere i produktionen end til møder, jeg snakker hellere om hvad vi kan gøre, i stedet for at pive over problemer, jeg er en arbejder af natur, men med øje på at lave en god forretning - helst til glæde for alle parter.

Jeg deltager gerne aktivt i en drift 24/7 hvis nødvendigt, og jeg går gerne de ekstra meter der skal til, for at tingene kommer igennem/frem og lykkedes.

DISC profil:
Rød 20, gul 17, grøn 9, blå 4

Persontypetest: Fokus på at træffe beslutninger

ENTJ-typer er ofte energiske, strukturerede og beslutsomme personer, der holder af at organisere, gennemføre planer og lede andre mod et mål. Deres talent ligger i at udvikle de overordnede strategiske planer og være den drivende kraft i realiseringen af dem. De er fremadskuende og forholder sig risikovilligt til de muligheder, der byder sig. De kan ofte fremstå som karismatiske personer, som giver andre en naturlig lyst til at slutte op om deres projekter.

For ENTJ'er er det derfor vigtigt, at organisationen eller virksomheden er ubureaukratisk, men dog i nogen grad så struktureret og velorganiseret, at de kan arbejde frit og selvstændigt inden for disse rammer med at omsætte idéer til konkrete handlingsplaner. Man ser derfor ofte denne type i fremtrædende lederpositioner i velstrukturerede organisationer, hvor de har stor indflydelse og ansvar.

Slutteligt, jeg kontaktes udelukkende gennem Capino, altså ingen opkald, da dette ikke er hensigtsmæssigt, i forhold til hvad vi er her for.

Investerings kriteria

Tilbyder følgende:
Investering, Bestyrelse/rådgivning,
Interesse i følgende branche(r):
E commerce www teknologi, Medie underholdning, Handel service, Industri produktion, Cleantech energi miljø,

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind