Troels

Danmark

Allround rådgiver/bestyrelsesmedlem - evt kapital

0 kr. - 100.000 kr.

Jeg søger virksomheder, som har brug for en alsidig sparringspartner. Det kan være en nystartet eller veletableret virksomhed, der er klar til at ekspandere, men mangler en fortrolig sparringspartner inden for strategi, effektivisering, økonomi, kapital og lignende.

Brancher: Jeg arbejder bredt med forskellige typer virksomheder, men min ekspertise ligger inden for produktion, fødevarebranchen, bygge & anlæg samt transport.

Virksomhedernes størrelse: Fra start-ups til virksomheder med op til ca. 50 ansatte.

Jeg har en begrænset mængde kapital til rådighed for den rette mulighed, men kan også bidrage til gøre kapitalsøgningen skarpere. For start-ups, kan vi eventuelt diskutere aflønning gennem optjening af ejerandele.

Jeg kan bidrage med:

Min brede værktøjskasse giver en ideel støtte til rådgivning af mindre virksomheder. Mine færdigheder spænder over strategi- og forretningsudvikling, digitalisering, optimering, økonomi, analyse og kapitalfremskaffelse. Med en baggrund som økonom (cand.polit), har jeg over seks års erfaring som virksomhedsrådgiver for små og mellemstore virksomheder. Derudover har jeg fire års erfaring som professionelt bestyrelsesmedlem.

Mit netværk er primært inden for transport- og fødevarebranchen.

Investerings kriteria

Tilbyder følgende:
Investering, Bestyrelse/rådgivning,
Interesse i følgende branche(r):
E commerce www teknologi, Biotek medico sundhed, Handel service, Industri produktion, Bygge anlæg,

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind