Søren

Danmark

Partner med stor international erfaring

0 kr. - 6.000.000 kr.

Start-ups eller mindre virksomheder der har internationalt potentiale. Eksisterende virksomheder der mangler en klar strategi.

Jeg kan bidrage med:

Stor styrke i strategiudvikling: Har stor evne til at gennemarbejde og processere komplicerede situationer og omdanne disse til konkrete forslag til kort- og langsigtede strategielementer.

Ekspertise i forandringsledelse: Har evnen til at navigere gennem og håndtere komplekse forandringsprocesser og sikre en smidig implementering af strategiske initiativer.

Innovativ tænkning: Tænker kreativt og uden for boksen for at identificere nye muligheder og løsninger til at drive virksomhedens udvikling fremad.

Stærk i ledelsesudvikling og coaching: Har en solid erfaring med at støtte og udvikle ledere på alle niveauer, hvilket har bidraget til styrkelse af teams og forbedret præstation.

Dybtgående forståelse for procesforbedring og effektivisering: Med over 10 års erfaring inden for logistik og supply chain management har jeg en god evne til at identificere og implementere optimeringsmuligheder, der fører til øget effektivitet og omkostningsbesparelser.

Stor erfaring fra smykkebranchen.

Investerings kriteria

Tilbyder følgende:
Investering, Bestyrelse/rådgivning,
Interesse i følgende branche(r):
E commerce www teknologi, Medie underholdning, Handel service, Industri produktion, Uddannelse rådgivning,

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind