Anonym

, Denmark

Erfraing og kapital til udvikling af produktion/lager

Hvad søger jeg:

Jeg tilbyder kapital og viden til en virksomhed med et behov for at øge kapaciteten i produktionen/suply chain i forbindelse med en forestående vækst.
Det kan være kapital til at forøge produktionskapacitet, opbygning af varelager eller etablering af nye leverandøre/partnerskaber. (branchen er ikke afgørende)
Jeg har mange års erfaring med at klargøre store virksomheders produktion/supply chain til vækst. Jeg stiller en kombination af kapital og viden/erfaring til rådighed. Jeg kan deltage aktivt i virksomheden.
Det er et krav at virksomheden allerede har produkter på markedet og det kan påvises at produkterne har en markedsmæssig berettigelse.
Jeg tilbyder i første omgang et lån, eventuelt med mulighed for at konvertere lån + renter til en ejerandel på tilbagebetalingstidspunktet. Sikkerhed for lånet gives via en bestyrelsespost eller lignede hvor jeg har væsentlige beføjelser indtil lånet er tilbagebetalt.

Jeg kan bidrage med:

Jeg er midt i 40erne og har igennem de sidste knap 20 år arbejdet med optimering af produktion og supply chain. Jeg har 10 års erfaring som hhv. produktions og logstik direktør i store Danske virksomheder, hvor jeg primært har arbejdet med at klargøre produktion / supply chian til at kunne understøtte fremtidige vækstplaner.
Jeg kan tilbyde viden/erfaring med etablering af produktion eller udvidelse af eksisterende produktion, etablering og styring af varelagere samt forhandling med, og styring af, underleverandører og endeligt ledelse og organisering af produktion/lager.
Jeg kan hjælpe jer med at etablere et stærkt ”maskinrum” i jeres forretning, således det ikke her, der opstår begrænsninger for jeres vækst.

Tilbyder:
Investering
Lån
Bestyrelse/rådgivning
Investerer i stadie:
Har omsætning
Klar til vækst
Interesse i følgende branche(r):
E commerce www teknologi
Biotek medico sundhed
Medie underholdning
Handel service
Industri produktion
Cleantech energi miljø
Bygge anlæg
Kan fysisk deltage til møder her:

Se også disse relaterede investorer