Hørsholm, Danmark

Investering

F1 Abu Dhabi - søger investor til testet koncept

F1 Abu Dhabi - søger investor til testet koncept
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 2.900.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2022

Sammen med en lokal dansk partner, der bor og arbejder i Abu Dhabi, søger vi en investor på 2.9 mio. kr. til 25% ejerskab af 'The Hygge Lounge'. Vi har gennem 14 år arrangeret F1 for udvalgte danskere på yachter og laver nu en klub med 100 medlemmer og 100 gæster. Til det formål bygger vi en båd, der fungerer som brunch båd, samt udlejes til fest, events og firma arrangementer, udover de 4 dage pr. år der er F1. Vi har allerede medlemmerne, 65 gæster p.t. samt 3 bookede arrangementer i år. Der er fuld ROI på 4.5 år. samt garanti for investering i båden. Prospekt, tegninger og budget er tilgængeligt på forespørgsel. Muligheden er unik og konceptet er testet gennem 14 år med succes.

Det er en god investering fordi

Med 14 års erfaring og med medlemmer og næste alle gæster på plads fra tidligere ture og uden yderligere annoncering, er fundamentet i økonomien sikret. Det resterende budget er lagt meget konervativt og lounge sponsor er allerede på plads.

Her er virksomheden i dag

Jeg har selv en investeringsvirksomhed, som et konsulentfirma. Min makker i Abu Dhabi ejer Design37 hvor han indretter hoteller, luksusvillaer o lign. 3 partner er en dansker bosat i Dubai der arbejder i shippingbranchen. Alle tilladelser er på plads. Vi mangler alene den sidste investor der, som sikkerhed, opnår 50% ejerskab af båden, indtil ROI er gennemført. Værdi af nybygget både (tegninger foreligger) er vurderet til 10-12 mio. kr.

Er i følgende branche(r):

Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

Hørsholm, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind