Roskilde, Danmark

Investering Lån Bestyrelse/rådgivning

Ejendomsinvestor, 5-7 årig horisont, 7% forrentning. Bæredygtigt projekt.

Ejendomsinvestor, 5-7 årig horisont, 7% forrentning. Bæredygtigt projekt.
Stadie: Produkt eller prototype
Skal bruge: 6.000.000 kr.
Ansatte: Ingen ansatte
Stiftet: 2022

Køb af ejendom med 7% i forrentning af indskudskapital. Ejendommen købes med henblik på oprettelse af bofællesskab. Der oprettes først et APS, derefter en andelsboligforening, der køber ejendom af ApS til pris aftalt i selskabskontrakt.

Det er en god investering fordi

Jeg skyder selv min formue på 2,5 mio. i projektet, hvor dette beløb ligger forrest. Dette betyder dels, at risiko for investor er minimal dels, at investor kan være sikker på, at projektet hele tiden vil have mit fokus.

Her er virksomheden i dag

Vi er en gruppe af engagerede personer, som har fundet den ideelle ejendom til bofællesskab på Sjælland. Der er tale om dels lejeligheder, dels salg af andele til selvfinansieret indretning af eksisterende bygninger på 4 ha grund. Projektet er derfor yderst bæredygtigt, da det handler om udnyttelse af eksisterende bygninger, som forholdsvist ukompliceret kan omdannes.

Bofællesskabet kommer til at bestå af ca. 25 boenheder af variabel størrelser med aldersblanding og baseret på leje samt andel, da dette passer bedst til målgruppen i det geografiske område.

Der er ingen direkte konkurrenter i nærområdet. God infrastruktur ift sikker skolevej, daginstitution og indkøb. Transport til større byer indenfor 1/2 times kørsel. Gode transportmuligheder til KBH.

De første 3 år er baseret på forretningstænkning. Dvs. det skal kunne betale sig for 2-3 investorer, der tilbydes 6-8% i rente. Jeg skyder selv ind med hvad jeg har (2,5 mio), og dette beløb lægger sig forrest i pant. Med andre ord: jeg har selv hånden på kogepladen. Der søges både en passiv investor (tidshorisont 5 år) og en aktiv investor (etablering og drift af lejligheder).

Processen forestilles således: Vi opretter sammen et ApS (jeg har et ApS, der kan bruges), hvor jeg bidrager med hvad jeg har (2,5 mio) og der udformes en selskabskontrakt. ApS køber ejendommen til en fornuftig pris - 4000 m2 og 4 ha for formentligt omkring 10 mio.

Udlejning af de eksisterende 4 leje-lejligheder starter og der indrettes yderligere 5 lejligheder i de eksisterende bygninger. .
Sideløbende hermed oprettes en andelsboligforening. Når der er fundet 15 andelshavere, køber disse ejendommen af investorer til aftalt pris (så der opnås en samlet forrentning på 6-8%). Såfremt der ikke findes 15 andelshavere indenfor de første 4 år, kan projektet stoppes her, ejendommen sættes til salg og mit indskud dækker evt. underskud ved salget samt investorers forretning op til de 8%.

Andelshaverne finansierer selv hver især ombygning af deres egen andel af de eksisterende bygninger, og det er derfor andelshaverne, der selv skal sørge for overholdelse af BR20.

STATUS:
Der er på nuværende tidspunkt 2,5 mio i kapital. Der har været en indledende - positiv - kontakt til kommune, bygning er gennemset af bygningssagkyndig, der er lavet indledende tegninger til lejligheder af arkitekt, budget har været forbi revisor, og der er købt vejledning fra rådgiver ifm bofællesskaber.

Derudover er der lavet et survey med 125 respondenter i forhold til beliggenhed (max. 1 times transport fra Kbh). På baggrund af et opslag på facebook i to relevante grupper en interesseliste på 10 personer til lejelejligheder og 5 personer til andelsbolig. Dette er uden at den konkrete beliggenhed for ejendommen er blevet oplyst (for at forhindre, at ejendommen bliver solgt til anden side).

Ejendom er i fornuftig stand.

Er i følgende branche(r):

Bygge anlæg
Er du interesseret i denne investering?

Roskilde, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind