Solve a Mystery AB

Hellerup, Danmark

Investering

Solve A Mystery søger kapital og viden til skalering i 2022

Solve A Mystery søger kapital og viden til skalering i 2022
Stadie: Klar til vækst
Skal bruge: 1.000.000 kr.
Ansatte: 2
Stiftet: 2020

Din viden og erfaring:
Vi har to overordnede kundegrupper, turister og lokale.
De lokale i skandinavien har vi godt fat i.
Der hvor du kommer ind i billedet er der hvor vi skal nå ud til - og ind til - de lokale udenfor skandinavien og turister I alle vores byer.
Denne forståelse af hvordan vi via hård arbejde, samarbejdspartnere, marketing og salg får skovlen under de segmenter er hvad vi trænger hjælp til i 2022.
Vi vil slå fast at Solve A Mystery er det oplevelsespil alle kender og vil prøve fordi vi rammer plet med vores true crime inspirerede oplevelser på en legende og kløgtig måde.

Du må meget gerne have flair for at udvikle vores produkter så vi kan nå ud til endnu flere kunder og envidere sparring på hvordan vi skaber mest mulig profit.

Din kapital:
Vi har 16 mysterier pt. og vil udvikler 6 mysterier mere i 2022. Det kan vi kun hvis vi får din hjælp. Alternativt fokuserer vi rent på salg og markedsføring i 2022 og venter et år med at producerer nye mysterier. Men vi ønsker at være markedsledende i Skandinavien i 2022, da vi allerede nu kan se vi har ramt rigtig i Stockholm, København og Oslo.
Verden ligge for vores fødder og med dig ombord kan vi kommet et skridt nærmere noget der kan bliver spændende for alvor!

Det er en god investering fordi

Årsagen til vi er en god investering at vi allerede har kunder.
Vores produkt er i tidens ånd, folk vil ud og dyrke det urbane, have motion til både hjerne og hjerte.
True crime gengren er et trækplaster som størstedelen af os trigger på.
Det bedste ved vores oplevelsesspil er allerede sagt men tåler en gentagelse, for når først kunden har Solve A Mystery spillet kan de spille det lige når de vil fordi ingen andre mennesker involveret og alt foregår udendørs.
Vi kan tage 10 gange så mange kunder ind og stadig holde lønninger på et minimum da vores processer er nærmest uden menneskelig kontakt.

Her er virksomheden i dag

Vi er en dansk/svensk opstartsvirksomhed hvis produkt er oplevelsesspil.
Pt. har vi 16 selvguidede true crime city walks i 8 byer i Europa.
På trods af COVID 19 har vi oplevet succes fra start.
Vores mysterierspil er baseret på true crime og rammer alle aldersgrupper og kundesegmenter fra familier, venner til kollegaer.

Det bedste ved vores oplevelsesspil er at når først kunden har spillet kan de spille det lige når de vil fordi der ingen andre mennesker er involveret og alt foregår udendørs.

Se mere her: www.solveamystery.net

Produktionsomkostninger er meget lave da mysteriet er lavet af svanemærket papir og hele processen fra print til levering er 100% selvkørende hvilket betyder vi bruger minimum af tid på kundeservice m.v.

I ejerkredsen er vi to danskere og to svenskere hvor af to af os er aktive. Den ene tager sig af økonomi, den anden udvikling af spil og salg. Vi omsatte i H2 2019 for 150.000 SEK og i 2020 som var første regnskabsår for 800.000 SEK og forventer at omsætte for 1.400.000 SEK i år.
Vores ca. 6.000 kunder indtil videre kan lide os og vi rater i gennemsnit 4.5 ud af 5.0.
Til hverdag er vi 2 ansatte og har 5 freelance'ere tilknyttet.
Vores klare styrke er at vi er dygtige sælgere og har 110% styr på økonomien.

Er i følgende branche(r):

Medie underholdning
Er du interesseret i denne investering?

Solve a Mystery AB

Hellerup, Danmark

Det er gratis for investor

Se også disse relaterede

Bliv medlem af Capino i dag

Kom i gang i dag

Har du allerede en konto Log ind